Zdravlje
FITNESS.COM.HR

Najveća ponuda fitness opreme i dodataka prehrani za sportaše
Objavljeno 16. listopada, 2014.

Fitness.com.hr web shop vodeća je internet trgovina u Hrvatskoj i regiji koja vam omogućuje da na jednom mjestu kupujete sportsku i fitness opremu te dodatke prehrani za sportaše, a sve u udobnosti vlastitog doma.

 

U bogatoj i raznolikoj ponudi možete pronaći fitness opremu namjenjenu za kućnu, ali i profesionalnu upotrebu te dodatke prehrani za sportaše, a sve po povoljnim i iznimno pristupačnim cijenama.

 

U našoj ponudi pronaći ćete utege i šipke, bench klupe, girje, bučice, sprave za vježbanje, podloge i svu dodatnu opremu koja vam je potrebna da svoj dnevni boravak pretvorite u pravu malu teretanu.

 

Uz opremu za fitness, u fitness.com.hr ponudi možete pronaći i najširi izbor sprava za  vježbanje renomiranih svjetskih proizvođača poput Kettlera, Xplorer i Hammer Fitnessa.

 

Bilo da tražite sobni bicikl, traku za trčanje, orbitrek ili veslački ergometar, među ponuđenim spravama sigurno ćete pronaći nešto za sebe bez obzira da li ste početnik ili napredniji vježbač.

 

Za sve koji su se odlučili okrenuti sportu i zdravoj prehrani, na fitness.com.hr web shopu se nalazi najveća ponuda dodataka prehrani za sportaše. Bez obzira da li je vaš cilj mršavljenje, definicija, masa, ili jednostavno pravilna i zdrava prehrana, među bogatom paletom proizvoda svatko će pronaći nešto za sebe.

 

Iz ponude dodataka prehrane na fitness.com.hr web shopu vrijedi izdvojiti brendove kao što su Optimum Nutrition, Weider, Multipower, Scitec Nutrition, Myprotein, Dymatize, Labrada i dr. te najpopularnije kategorije: proteini, kreatin, mršavljenje, vitamini.

 

Ukoliko niste sigurni koji od proizvoda najviše odgovara vašim željama i ciljevima tu je i visoko educirano osoblje koje vam je u svakom trenutku spremno pomoći korisnim savjetom o tome kako da se zdravije hranite ili kako da svoj trening učinite boljim i učinkovitijim.

 

Na Fitness.com.hr web shopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 600 kn besplatna dostava. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na telefon 01/3732-141 ili na shop@fitness.com.hr.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike