TvObzor

Slavni & moda
Objavljeno 17. listopada, 2014.
Sarah J. Parker
glumica

Nekad davno sam i ja zagrizla u nonšalantni šik Sarah Jessice Parker, ali ubrzo sam shvatila da je to bio isključivo stil njezina lika u “Seks i grad”, Carrie, i da nema veze s njezinim osobnim stilom. Nakon dugih godina promatranja njezina groznog odabira odjeće shvatila sam da ona nema svoj stil i apsolutno vjeruje stilistima koji vješaju odjeću na nju. Recimo, ova je haljinica vjerojatno izgledala jako lijepo na vješalici, ali kad ju je ona odjenula, odjednom je izgledala ogromno, prečipkasto i jednostavno pre-. Sarah je sitna, mala žena i bolje joj stoje mali i sitni krojevi. Da ne spominjem kako je odjenula crni grudnjak ispod, koji se itekako vidi. Baš bez veze. Al', cipele su lijepe.

Kristen Stewart
glumica

Kao jedna od rijetkih koja stvarno voli lik i djelo Kristen Stewart (a da nisam opsjednuta “Sumrakom”), drago mi je što je snimila sjajan i hvaljen film. Na premijeri filma “Clouds of Sils Maria” Kristen se pojavila sa svojom novom kratkom frizuricom, odjevena u jako zanimljivu kreaciju, koja joj zbog nekog razloga baš dobro stoji. Ovo je geometrijski savršena kreacija iz kolekcije Chanel, u kojoj Kristen malo “baca” na Ivanu Orleansku. Naramenice i srebrni rukavi podsjećaju na oklop i to uopće nije loše. Ipak, haljina uspijeva ostati ženstvena i Kristen uopće ne izgleda grubo. Štoviše, izgleda senzualnije i elegantnije nego ikada dosada. Valjda to polako dolazi s godinama, bar kod nekih...

Melanie Grifftih
glumica

Kao prvo, moram naglasiti da Melanie Griffith ima 57 godina i izgleda sjajno za svoje godine. To što ne izgleda kao njezine mnoge holivudske vršnjakinje rezultat je toga što nije zategnula lice do zatiljka i nema plastične dijelove. Jedino što me kod nje uvijek zabrinjavalo anoreksična je figura, koju neprekidno naglašava. Vidjela sam desetke fotografija na kojima u svako doba dana i noći hoda u tajicama. Tako je i ovaj put: kombinacija odjeće koju ima na sebi je O.K., primjereno je prilici i izgleda cool. Ali opet je u tajicama. Moguće da bi ovo izgledalo puno ljepše da su u pitanju prave hlače, pa neka su i jako uske, samo da nisu tajice. I mršava guza na pragu šezdesetih izgleda mlohavo.

Zach Galifianakis
glumac

Dakle, ova je fotografija obišla svijet proteklog tjedna, budući da je iznenadila mnoge fanove na najbolji mogući način. Naime, Zach Galifianakis pojavio se na premijeri svojeg novog filma “The Birdman” upola mršaviji nego što ga se sjećamo iz njegovih dosadašnjih filmova, posebice “Mamurluka”. Dobro, to nije tako nevjerojatno, jer se Zach nije pojavljivao na eventima punih godinu dana, pa je imao i te kako puno vremena za mršavljenje. Nadam se samo da zbog gubitka prepoznatljive figure neće izgubiti filmske ponude, jer je sada na vrhuncu karijere. No, budući da sam ga gledala u dosta zanimljivih filmova, vjerujem da će opstati. Nije čak odabrao ni loše odijelo. Svaka čast.

Piše : Tanja KVORKA

Možda ste propustili...

U TREĆOJ EMISIJI POPULARNOG SHOWA

“Zvijezde pjevaju” šansone i pop

SATIRIČNA KOMEDIJA “IZA KULISA”

Jedinstven prikaz pandemije putem umjetnosti

PSIHOLOŠKI TRILER “KRIVI SPOJ” STIGAO U DOMAĆA KINA

Dopisivanja, moderni dejtovi i opasnost

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

PRIKAZIVANJE HVALJENE HRT-OVE SERIJE OČEKUJE SE NA JESEN

Počelo snimanje druge sezone “Dnevnika velikog Perice”