TvObzor
ANNE HATHAWAY

Govorili su mi da nisam seksi
Objavljeno 17. listopada, 2014.
Lijepa Anne u novom filmu “Interstellar”, koji stiže u studenom, glumi s Matthewem McConaugheyjem

U studenskom izdanju “Harper's Bazaara” naslovnicu i stranice krasi glumica Anne Hathaway. Tridesetogodišnja glumica pozirala je za niz seksi fotografija. Lijepa Anne u popratnom je intervjuu priznala kako su je često kritizirali zbog njezina izgleda.

- Govorili su mi da nisam seksi, i to bezbroj puta. Puno ljudi mi je govorilo: “Ti nisi ovo, ti nisi ono, ti ne možeš tumačiti tu ulogu.” Uvijek sam im odgovarala: "Ja sam puno toga. Samo zato što ne nosim svoj seksepil na tanjuru ne znači da ne mogu biti seksi cura za neku ulogu. To ja radim: ja postajem netko. Trebate samo upotrijebiti maštu - objasnila je Anne, koja svoju ulogu astronautice u filmu “Interstellar” (svjetska je premijera 5. studenoga) smatra vrlo izazovnom.

- Ona je jako ozbiljna, jako iskričava, što nije nalik na moje dosadašnje likove - priča glumica, koja u filmu odlazi u svemir s Matthewem McConaugheyjem, kojeg naziva najsmjelijim čovjekom kojeg poznaje.

- Putem nije sudio sam o sebi i sve mu se posložilo tako dobro i duboko. On je posve svoj - kaže Anne i dodaje kako je fizički stres snimanja imao veze s tim što se odrekla veganizma. Film je sniman na Islandu i mršava je glumica morala nekoliko tjedana nositi svemirsko odijelo teško 18 kilograma.

- Jednostavno se nisam osjećala zdravom, ni jakom. Pa kad mi je Matthew predložio da kušamo sve na meniju u jednom restoranu u Reykjavíku, naručila sam komad ribe iz potoka koji sam vidjela sa svojeg mjesta u restoranu. Sutradan sam se osjećala bolje - priča Anne, koja više nema strog režim prehrane. Otkrila je i kako je upecala svojeg muža Adama Shulmana.

- Nije mi problem prići muškarcu koji mi se sviđa, ali kad sam upoznala njega, rekli su mi da ima curu, pa nisam ništa poduzela. Tek šest tjedana poslije doznala sam da nema curu i odmah sam organizirala tulum i pozvala ga - ispričala je Anne, koja je u braku posljednje dvije godine.

Piše : Tanja KVORKA

Možda ste propustili...

DOBRO DOŠLI U “KRALJEVSTVO SNOVA” NA HTV2

Zavodljivo carstvo ljepote, glamura, moći i novca

VIASAT HISTORY: PREMIJERA DOKUMENTARCA “OTPOR: UZVRATILI SU”

Kako su se Židovi suprotstavili nacistima

Najčitanije iz rubrike