TvObzor
KRALJ ILUZIJE VRAĆA SE NA DISCOVERY CHANNEL

Dynamo: Nemogući trikovi
Objavljeno 17. listopada, 2014.
“Dynamo: Nemogući trikovi” u četvrtoj sezoni zaokupit će pozornost gledatelja diljem svijeta – a oni jednostavno neće moći vjerovati onome što vide

Najpoznatiji britanski iluzionist, Dynamo, vraća se na Discovery Channel s četvrtom sezonom nagrađivanog serijala “Dynamo: Nemogući trikovi”, koja se počinje prikazivati 20. listopada. Kralj iluzije očarat će gledatelje novim trikovima kroz četiri epizode, ponedjeljkom u 20 sati. Ovaj nagrađivani serijal pratio je Dynamovo putovanje sve od skromnih početaka u engleskom Bradfordu. Dynamo je danas jedan od najpoznatijih svjetskih iluzionista, čije su dramatične točke poput hoda po Temzi, šetnje niz zgradu LA Timesa ili levitacija uz kip Krista u Riju zapanjile gledatelje diljem svijeta.

U četrvtoj sezoni serijala “Dynamo: Nemogući trikovi”, Dynamo će posjetiti Los Angeles, San Francisco, Paris i prvi put – Indiju. Na kraju će se vratiti u London i na sjever Engleske, odakle je počela njegova velika avantura. Reakcije na Dynama i njegove trikove jednake su u bilo kojem dijelu svijeta – on oduševljava baš sve kojima pristupi, svjetske zvijezde, glumce, sportaše i obične ljudi koje zaustavlja na ulici. U četvrtoj sezoni Dynamovi su gosti Coldplay, Sam Smith, One Direction i zvijezda Bollywooda Irfan Khan, a zajedno će gledatelje povesti na magičnu avanturu koja ravnodušnima neće ostaviti ni najveće cinike.

Pripremio : NIKOLA KUČAR
SADRŽAJ EPIZODA

EPIZODA 1: USA

U prvoj od četiri nove epizode Dynamo dolazi u zemlju sunca, surfera i snova – Kaliforniju. Ulični trikovi kojima će zapanjiti sve koje sretne na putu uključuju i uzimanje novčića od sitnih prevaranata na ulicama San Francisca ili stvaranje kante pune novca za skitnicu na neonskim avenijama Los Angelesa.

EPIZODA 2: INDIA

Dynamo prvi put dolazi u Indiju. Pratimo njegove avanture od Mumbaija pa sve do svetog grada Varanasija u kojem se održava godišnji festival. Dynamo se susreće sa zvijezdom Bollywooda Irfanom Khanom i posjećuje najveći slum u kojem će njegovi trikovi oduševiti mnoštvo.

EPIZODA 3: PARIS

Dynamo se upućuje preko kanala u Francusku, točnije Pariz. Na prekrasnim lokacijama grada trikovima zabavlja njegove stanovnike i goste. Pogledajte kako će oduševiti plesačice Moulin Rougea, studente na Eiffelovu tornju ili zaljubljene parove na mostu Padlock. Na povratku u Englesku Dynamo će u studiju iznenaditi Chrisa Martina i Coldplay te posjetiti Jamiea Olivera i njegove suradnike. Dynamo čaroliju donosi i u Kids Company Charity, a show završava predviđanjem rezultata Svjetskog nogometnog prvenstva na Sky Sports News.

EPIZODA 4: ENGLAND

U završnoj epizodi Nemogućih trikova, Dynamo se vraća svojim korijenima, na sjever Engleske. Posjetit će Parklife festival u Manchesteru i zadiviti nekoliko zvijezda uključujući pjevača Sama Smitha. U rodnom gradu Bradfordu svoju baku vodi u magični šoping. Finale serijala događa se u Londonu, gdje će Dynamo pokušati levitirati iznad najviše zgrade u Europi.

Možda ste propustili...

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

DOBRO DOŠLI U “KRALJEVSTVO SNOVA” NA HTV2

Zavodljivo carstvo ljepote, glamura, moći i novca

Najčitanije iz rubrike