TvObzor
VELIKO PRIZNANJE

RTL Kockica nominirana za prestižnu Eutelsat nagradu
Objavljeno 17. listopada, 2014.
Kvalitetan i vrlo šarolik sadržaj RTL Kockice prepoznala je i Eutelsat televizijska organizacija koja je prvi specijalizirani kanal za djecu, obitelj i mlade u Hrvatskoj ove godine nominirala u kategoriji za najbolji dječji kanal

Iako se ne emitira ni punu godinu, kvalitetu prvog hrvatskog specijaliziranog kanala za djecu, obitelj i mlade već je prepoznala i međunarodna struka! RTL Kockica nominirana je za prestižnu televizijsku Eutelsat nagradu u kategoriji dječjeg kanala, među kojima se nalaze i talijanski RAI Yoyo te njemački YourFamily.

Najmlađi član RTL-a Hrvatska krajem ove godine mogao bi dobiti i svoje prvo međunarodno priznanje za kvalitetu svog programa kojim uveseljava gledatelje svih dobnih skupina, ponajprije zabavno-edukativnim emisijama poput “Mali svijet”, “Vremeplov” i “Mala sportska akademija”, kao i brojnim, vrlo popularnim crtanim serijalima i obiteljskim filmovima u kojima mogu uživati cijele obitelji. Kvalitetan i vrlo šarolik sadržaj RTL Kockice prepoznala je i Eutelsat televizijska organizacija koja je prvi specijalizirani kanal za djecu, obitelj i mlade u Hrvatskoj ove godine nominirala u kategoriji za najbolji dječji kanal.

Eutelsat organizacija, donedavno poznata kao Hot Bird, putem svoje flote od 30 geostacionarnih satelita povezuje više od 120 različitih televizijskih kanala na području Europe i Bliskog istoka te dijela Afrike i Azije, a već 17. godinu zaredom dodjeljuje jedinstvene, međunarodne televizijske nagrade u deset programskih kategorija. Osim što će poseban žiri, sastavljen od neovisnih međunarodnih stručnjaka za medije, dati svoj glas u svim kategorijama, izuzetno se cijeni i glas publike koja za svoj omiljeni kanal može glasati i putem interneta (http://www.eutelsattvawards.com/voting/childrens) sve do 31. listopada 2014.

Dobitnici ovih prestižnih nagrada bit će otkriveni na svečanoj dodjeli „Noć satelita“, koja će se održati 28. studenoga u Rimu.

NA PROGRAMU OD 11. SIJEČNJA

RTL Kockica, prvi besplatni specijalizirani kanal za djecu, mlade i obitelj, započeo je emitiranje 11. siječnja 2014. s mnogo zanimljivih zabavno-obrazovnih formata. RTL Kockica, najmlađi član medijske grupacije RTL Hrvatska, prikazuje program koji je kombinacija domaće produkcije i stranog programa, a ponudili su i mnoštvo raznovrsnosti - od animiranih filmova za najmlađe do dokumentaraca i obiteljskih filmova za one starije.

Možda ste propustili...

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

SCOOP BIOGRAFSKA DRAMA. REŽIJA: PHILIP MARTIN. GLUME: GILLIAN ANDERSON, KEELEY HAWES, BILLIE PIPER, RUFUS SEWELL, ROMOLA GARAI...

O novinarskom timu koji je razotkrio princa Andrewa

PREMIJERNO PRIKAZIVANJE NA HTV1 POČINJE OD 15. TRAVNJA

Nova meksička serija “Senjorita ‘89”

Najčitanije iz rubrike