Osijek
POVODOM MEĐUNARODNOG DANA VOLONTERA (5. PROSINCA) RASPISAN NATJEČAJ

Traži se osječki i slavonski volonter godine
Objavljeno 16. listopada, 2014.

U povodu Međunarodnog dana volontera (5. prosinca), Volonterski centar Osijek objavio je natječaj za dodjelu godišnje volonterske nagrade te je pozvao udruge, zaklade, ustanove, institucije i poslovne organizacije da nominiraju kandidate za dodjelu godišnje volonterske nagrade u nekoliko kategorija za područje grada Osijeka i Slavonije i Baranje.

Nagrade se dodjeljuju u sljedećim kategorijama: 1. volonterski angažman pojedinca, 2. primjeri dobre prakse uključivanja volontera, 3. doprinos poslovnog sektora razvoju volonterstva te 4. doprinos razvoju školskog volontiranja.

Volontersku nagradu dodjeljuje Volonterski centar Osijek, uz podršku Savjeta za razvoj volonterstva kojeg čine ugledni pojedinci iz zajednice, a čija je uloga selekcija kandidata i odluka o dodjeli nagrade. Može se dodijeliti više nagrada u svim kategorijama za područje Osijeka i Slavonije i Baranje. Tekst natječaja koji uključuje kriterije i nominacijski obrasci mogu se pronaći na web stranici Volonterskog centra Osijek www.vcos.hr ili dobiti na osobni zahtjev u Volonterskom centru Osijek, Lorenza Jagera 12, tel. 031 211 306, fax. 031 200 457, e-mail info@vcos.hr. Natječaj je otvoren do 15. studenoga, a prijave se mogu slati poštom, elektronskkom poštom ili dostaviti osobno na gore navedenu adresu.(N.Vek.)

Možda ste propustili...

BAUMIT LIFECHALLENGE: KATEGORIJA “ZAPANJUJUĆA STRUKTURA”

Gospodarski centar nominiran za najljepšu fasadu u Europi

Najčitanije iz rubrike