Crna kronika
KRVAVI ZLOČIN U SELU OSTROVU KOD VINKOVACA

Ubojstvo: Starica usmrćena nožem, istraga još traje
Objavljeno 15. listopada, 2014.

OSTROVO - Stravičan događaj šokirao je stanovnike Ostrova kod Vinkovaca. U obiteljskoj kući jučer rano ujutro pronađeno je beživotno tijelo 84-godišnje starice, a pokraj nje okrvavljeni i teško ozlijeđeni 51-godišnji sin. On je prevezen u Opću županijsku bolnicu Vinkovci, gdje mu je zbog zadobivenih reznih rana na tijelu pružena liječnička pomoć. Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je nakon toga hospitaliziran na Odjelu psihijatrije.

Policijska uprava vukovarsko-srijemska, kao i Županijsko državno odvjetništvo Vukovar bili su šturi u službenim izjavama s obzirom na to da je očevid krvavog događaja jučer bio u tijeku. Samo su konstatirali događaj. Od stanovnika Ostrova doznajemo kako su čuli da je starica usmrćena nožem, a da je njezin 51-godišnji sin po rukama i tijelu zadobio rezne rane. Nitko direktno ne govori tko je kriv za usmrćenje 84-godišnje žene.

U nepunih deset dana ovo je drugo ubojstvo koje se zbilo na području Vukovarsko-srijemske županije. Prošloga je četvrtka na nogometnom igralištu u Županji 21-godišnjak razbijenom bocom usmrtio tri godine starijeg brata.M.Bugarić

Možda ste propustili...

POLICIJA POZIVA GRAĐANE DA VRATE ORUŽJE

Pronašao minu radeći u polju

Najčitanije iz rubrike