Regija
PROMJENE NA ČELU BELIŠĆANSKOG GO HDZ-A

Pavić umjesto Huisa
Objavljeno 15. listopada, 2014.

BELIŠĆE – Jesen je na političkoj pozornici grada Belišća počela u znaku promjena na čelu Gradskog odbora HDZ-a. Njegov se čelnik Dinko Huis nedavno odlučio povući iz političkog života i sve mandate u stranci predati na raspolaganje, a za novog je predsjednika izabran dugogodišnji politički tajnik Marko Pavić.

“Zbog novonastale okolnosti i potreba u budućoj poslovnoj karijeri, nisam u mogućnosti dalje se predano posvetiti radu u stranci. Kako bih se kvalitetno posvetio pravnoj struci i profesionalnoj karijeri i bio dostupan za sve građane Belišća bez obzira na političku pripadnost, a u dobroj namjeri, povukao sam se iz političkog života, a sve svoje mandate u okviru stranke predao na raspolaganje”, stoji u priopćenju bivšeg gradonačelničkog kandidata HDZ-a Dinka Huisa.

Njegova je ostavka prihvaćena i na sjednici GO HDZ-a, gdje je na prijedlog Predsjedništva jednoglasno izabran novi predsjednik, Marko Pavić. “Predsjednik Pavić naglasio je i kako je potpuno otvoren za sve građane i pozvao ih na suradnju i doprinos u razvoju našeg grada i svih prigradskih naselja”, zaključuje se u priopćenju belišćanskog HDZ-a. (L.A.)

Možda ste propustili...

ŽUPAN DEKANIĆ PRIMIO I DARIVAO MALE NOGOMETAŠE

Uspješni limači NK-a Radnički

Najčitanije iz rubrike