Dome slatki dome
CONVERT ACTIVE KOMBINIRANI HLADNJAK NRC 6192 TX

Čarolija koja zamrzivač pretvara u hladnjak
Objavljeno 16. listopada, 2014.

ConvertActive kombinirani hladnjak je zaista svestran, jer se jednostavnim pritiskom na ConvertActive simbol na zaslonu, zamrzivački dio pretvara u rashladni. Dva sata nakon aktiviranja funkcije, postignuta temperatura u gornjem rashladnom dijelu hladnjaka je između 4 i 9°C, a u donjem "zamrzivačkom" dijelu između -2 i 3°C. Aktiviranjem funkcije ConvertActive, rashladni volumen hladnjaka povećava se na 307 litara. S ovim modelom možete bez ograničenja planirati velika druženja, jer kombinirani hladnjak ConvertActive od Gorenja osigurava mnogo prostora za hlađenje pića, narezaka, torti, kolača i ostalih jela.

Kombinirani hladnjak opremljen je s ladicom za pohranjivanje voća i povrća s posebnim VitaLight osvjetljenjem. Spektar narančaste svjetlosti koje odašilje VitaLight osvjetljenje učinkovito sprječava proces oksidacije i time čuva hranjive vrijednosti u svježem voću i povrću.

ConvertActive funkcija zamrzivački dio pretvara u rashladni, u hladnjaku se nalazi ionizator zraka. Hladnjak pamti navike korisnika i njima prilagođava rad. Upravljanje je elektronsko preko LCD zaslona.

Nema leda u zamrzivačkom dijelu, a količina vlage u rashladnom prostoru je optimalna. Zamrzavanje je intenzivno i brzo, a postoji i opcija za brzo hlađenje nakon velikih kupovina.(J.Kn.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike