Crna kronika
NESTAO U TVRĐI

Još se ne zna gdje je 19-godišnjak
Objavljeno 15. listopada, 2014.

OSIJEK - Nakon tri dana intenzivne potrage nema novih informacija o Josipu Križanoviću (19), koji je u noći između subote i nedjelje nestao u Osijeku. Student prve godine ETF-a u Osijeku bio je u noćnom izlasku s prijateljima u Tvrđi. Negdje oko 2 sata rekao je prijateljima da je umoran i da ide kući u Cvjetkovoj ulici, u osječkom Donjem gradu, gdje je boravio s bratom. Kako kaže Josipov brat Danijel, jedan od prijatelja poslao mu je SMS da Josip kreće kući i da krene pred njega. Danijel je sjeo na bicikl i krenuo u susret bratu, no nije naišao na njega. Na žalost, još uvijek se ne zna gdje je Josip.

- Nema nikakvih informacija o Josipu. Sve opcije još su uvijek otvorene - kaže zabrinuti Danijel, koji živi u Osijeku već neko vrijeme, a njegov brat došao je studirati prije tri tjedna. Braća su rodom iz Tešnja, u BiH.

Nestali Josip visok je 187 centimetara, ima ravnu kestenjastu kosu i oči iste boje te ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Ako ga netko uoči, ili ima bilo kakvu informaciju, neka to dojavi policiji, ili njegovom bratu Danijelu na broj telefona 095/895-7308.S.Lacić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike