TvObzor
HRT

Nova meksička
telenovela Boja strasti
Objavljeno 10. listopada, 2014.
Telenovela “Boja strasti” (El color de la pasión), u kojoj glavne uloge igraju Esmeralda Pimentel i Erick Elías, snimljena je pod producentskom palicom Roberta Gómeza Fernándeza, a rađena prema originalnom predlošku scenarista Joséa Cuauhtémoca Blanca i M

Hrvatska televizija, od sriijede, 15 listopada, započinje s prikazivanjem nove meksičke telenovele “Boja strasti”. Ova Televisina telenoveli u kojoj glavne uloge igraju Esmeralda Pimentel i Erick Elías, snimljena pod producentskom palicom Roberta Gómeza Fernándeza, a rađena prema originalnom predlošku scenarista Joséa Cuauhtémoca Blanca i Maríje del Carmen Peña. Ostatak glumačke ekipe čine Claudia Ramírez, René Strickler, Eugenia Cauduro, Helena Rojo, Arcelia Ramírez, Ximena Romo, Mariano Palacios i Moises Arizmendi.

Radnja serije

Adriana je udana za Alonsa Gaxiolu, vlasnika tvornice Talavera, a njezine dvije sestre Magdalena i Rebeca žive u istoj kući s njima. Brak im je solidan, i sve bi bilo bajno kad Rebeca ne bi bila hirovita djevojka koja se pred svima predstavlja kao pravi anđelak, a samo Magdalena poznaje pravu narav svoje mlađe sestre i ne vjeruje njezinim poštenim namjerama. Rebeca je oduvijek tajno zaljubljena u Alonsa i zbog toga strašno zavidi Adriani. Ta zavist prerast će u mržnju kada Rebeca sazna da će joj sestra postati majka. S druge pak strane, Magdalena doživi veliku tragediju kada njezin zaručnik nestane na dan vjenčanja. Bespomoćna pred takvom situacijom, ona se odluči odvojiti od obitelji i posvetiti svoj život najpotrebitijima.

Obiteljska tragedija

Samo nekoliko dana poslije tragedije Magdalena odlazi u glavni grad. Alonso putuje u inozemstvo kako bi zaključio posao i počeo izvoziti svoje proizvode. Tijekom toga razdoblja Alonsova i Adrianina sudbina zauvijek će se promijeniti. Ona će doživjeti tešku nesreću koju će preživjeti jedino njezina malena kći. Nakon te tragedije Alonso će se posvetiti samo svojoj kćeri Lucíji koja će mu biti jedina životna utjeha. Rebeca će to iskoristiti. Priča se nastavlja 24 godine poslije. Alonso i Rebeca su se vjenčali. Ona je postala Lucíjina majka, najbolja supruga i prava dama. Par dobiva još jednu kćer. Nora ima 22 godine. Hirovita je, svojeglava i manipulira drugima, baš kao njezina majka.

Pripremio : Nikola KUČAR
PRVA EPIZODA

U mjestu Puebla, na imanju obitelji Puebla-Gaxiola, 24 godine prije, Adriana je trudna. Ona i Alonso u sretnome su braku i oduševljeni zbog dolaska prinove. Adriana ima dvije sestre, Magdalenu i Rebecu, a Magdalena ima dečka Ricarda. Rebeca izvrijeđa Ricarda i Magdalenu nakon čega se Rebeca i Magdalena žestoko posvađaju. Problem je u tome što je Rebeca vrlo ljubomorna na Magdalenu, jer se uskoro udaje, a i na Adrianu, jer je Rebeca zaljubljena u Alonsa.

Najčitanije iz rubrike