Crna kronika
DANIJEL HORVAT (37) NA OPTUŽENIČKOJ KLUPI

Bivšem svećeniku počelo
suđenje zbog ubojstva žene
Objavljeno 2. listopada, 2014.

Bivši svećenik Danijel Horvat (37), koji je optužen za ubojstvo 55-godišnje Vesne Hajdarović, ne osjeća se krivim. Izjavio je to na početku jučerašnjeg suđenja. Na teret mu se stavlja da je 5. veljače ove godine podmuklo i brutalno u garaži u II. Barilovićkoj ubio Vesnu Hajdarović. Riječ je o ženi koja je ovog bivšeg svećenika godinama proganjala želeći s njim ostvariti vezu, a prijetnje i maltretiranje nisu prestajali ni nakon što je Horvat otišao iz svećeničke službe i oženio se. Njegova bivša supruga Katarina Horvat opisala je čemu su sve bili izloženi, kako im je Vesna Hajdarović svakodnevno upadala u stan, Danijelu slala pisma, telefonirala im i zvonila.

– Svaki dan se pojavljivala pred zgradom, zvonila nam, kucala... život nam se pretvorio u moru. Ponavljala je kako je on čovjek njezina života, da želi sklopiti brak s njime, te da neće prestati sve dok nas do kraja ne uništi i razbaštini - rekla je Horvat. Hajdarovićki je zbog toga bila izrečena zabrana približavanja supružnicima.

Horvata tužiteljstvo tereti da je 55-godišnjakinju namamio u garažu kako bi je likvidirao. Obrana je, pak, uvjerena da će dokazati da su okolnosti tog krvavog događaja bile potpuno drugačije.M.Bugarić

Možda ste propustili...

POLICIJA U LOVU NA NEODGOVORNE VOZAČE

Turirali, bučili i divljali širim središtem Osijeka

JOŠ JEDNA ŽRTVA INTERNETSKIH PREVARANATA

"Dionice" ga koštale 10.000 eura

SUDARI I SLIJETANJA S CESTE DILJEM SLAVONIJE

Zbog neopreza vozača u više nesreća ozlijeđeno 11 osoba

Najčitanije iz rubrike