Mozaik
S ALBUMA PRVIJENCA “OSMIJEH MI DAJ”

Otkazani let objavio
novi singl “Pozvat ću te”
Objavljeno 1. listopada, 2014.

Aktualni album prvijenac “Osmijeh mi daj” grupe Otkazani let posve je osvojio slušatelje, kao i glazbene kritičare, a kako i ne bi kada su na albumu odlični dueti s brojnim izvođačima, među kojima su Arsen Dedić, Antonija Šola, Leo te Igor Delač. Izlaskom albuma dečki iz Otkazanog leta ostvarili su svoj san iz djetinjstva. Ponos, sreća i uzbuđenje i dalje traju u bendu, ali se radi i na nekim novim stvarima. Koncertna jesen je prepuna, raspored nastupa prilično gust, a ovih dana u radijskom eteru predstavljen je singl “Pozvat ću te”, koji je svoje mjesto među brojnim uspješnicama pronašao na albumu “Osmijeh mi daj”.

- Pozitivno smo iznenađeni reakcijama publike na naš album prvijenac “Osmijeh mi daj”, koji je objavila diskografska kuća Hit Records, a koja nam je podrška u svemu što radimo i ovim putem zahvaljujemo cijeloj ekipi. Odlične reakcije publike na našim nastupima i poprilično gust raspored svirki dokaz su da se sav svakodnevni rad i trud višestruko isplate, jer kud ćeš veće sreće i nagrade od toga da živiš svoje snove, radiš ono što najviše voliš i vidiš da to publika prepoznaje. Od mnogobrojnih koncerata i nastupa koji su pred nama izdvojio bih naš veliki koncert koji ćemo održati u sklopu kampanje Drugo lice invalidnosti, 2. listopada u Studentskom centru u Zagrebu s početkom u 21 sat, na koji je ulaz slobodan i na koji pozivam sve ljude dobre volje i željne dobre zabave - rekao je Pero Pavlović.

- Posebno mi je drago što je baš pjesma “Pozvat ću te” naš najnoviji singl, jer je jedan od mojih favorita na albumu i iskreno se nadam da će i publika i glazbeni urednici prepoznati kvalitetu te pjesme, koja ima zanimljivu glazbu i tekst u kojemu bi se svatko od nas mogao prepoznati, bar nekim malim dijelom. U glazbu i tekst, koji je radio Mladen Matović, odlično se uklopio aranžman Tihomira Preradovića, koji je ujedno producent cijelog albuma - kaže Pero o novoj pjesmi.(T.K.)

Danas, 2. listopada, nastupaju u sklopu kampanje Drugo lice invalidnosti u Studentskom centru u Zagrebu u 21 sat

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike