Sport
SUSRET TREĆE HNL "ISTOK" PRED KAMERAMA

Višnjevac - Slavija u prijenosu na STV-u
Objavljeno 30. rujna, 2014.

VIŠNJEVAC - Poslije premijernog poraza u Ludbregu (0:4) stigao je novi u Đakovu (1:2), između kojih su Višnjevčani ostvarili četiri u nizu pobjede te remizirali u Koprivnici (0:0). Subotnji je sraz, zapravo, bio drugi uzastopni gostujući, jer su štićenici trenera Roberta Špehara tri dana ranije s Koprivnicom (od)igrali odgođeni susret petog kola.

- Umor je, vjerojatno, utjecao na to da prvi dio igre odigramo prilično loše, ali tada nismo bili kažnjeni od ambicioznijeg i aktivnijeg domaćina. U nastavku upravo kada smo podignuli razinu igre primili smo šokirajući pogodak, ali smo se i uspjeli vratiti. Đakovčani su u završnici ubacili još jednu loptu u našu mrežu te se domogli, ipak, zaslužene pobjede, jer su je više željeli, a naša momčad nije bila prava tako da i nismo mogli biti nagrađeni - analizirao je Špeharov suradnik Ante Bekavac, đakovačku neuspješnu epizodu.

U tom susretu ozlijedio se Žitnjak i pridružio se Grafini bez kojih će Višnjevčani dočekati u nedjelju pleterničku Slaviju.

- Dolazi nam kvalitetan protivnik te je jasno kakva nas zadaća očekuje. Igramo, međutim, pred svojim pristašama koje smo naviknuli na dobru i borbenu igru te vjerujem da će biti tako i protiv drugoplasiranog sastava. Iako nije imperativ, nastojat ćemo Pleterničanima nanijeti prvi sezonski poraz, a ako to ne uspijemo i odigramo na razini mogućnosti, nećemo biti nesretni - zaključio je Bekavac, nadajući se da će igračima biti dodatni motiv izravni prijenos toga susreta 8. kola kojeg će u 16 sati prenositi Televizija Slavonije i Baranje. D.Lekšan

Možda ste propustili...

BICIKLISTIČKA UTRKA U BARANJI

Utrka na Banovu Brdu teška i zanimljiva

BROKERI OTVARAJU POLUFINALE DOIGRAVANJA ZA PRVAKA

Ishod posljednje utakmice ne bi se smio ponoviti u Osijeku

BEZ SENZACIJE U VINKOVCIMA

Ovo na kraju i nije loš rezultat

Najčitanije iz rubrike