Mozaik
PRVI U HRVATSKOJ IMAJU SVOJE PIĆE

Županjska Opća opasnost promovirala svoje pivo “Rocker”
Objavljeno 1. listopada, 2014.

Opća opasnost, prema mišljenju mnogih, najbolji hrvatski rock-bend, predstavli su svoje pivo “Rocker”, u zagrebačkom klubu Hard Place. Kolege i fanovi benda imali su priliku probati pivo pod sloganom "pola litre rock n' rolla". Rockere iz Županje su za ovakav poslovni potez nadahnuli veliki svjetski bendovi Iron Maiden i AC/DC, koji također imaju svoje alkoholno piće. Rocker je ujedno i prvo pivo s potpisom benda u Hrvatskoj, a bend ističe kako se ideja o pivu "vrti" već više od godinu dana. Kažu kako su ideju realizirali "korak po korak" te su shvatili da nije nemoguće izdati svoje pivo. Pivo “Rocker” već je u prodaji u Konzumovim super prodavaonicama, Velprou, putem službenog web shopa Opće opasnosti te u zagrebačkom klubu Hard Place.

- Na rock n' roll koncertima obično se pije pivo, a dosta ljudi je uz nas pa vjerujem kako će se pivo prodavati - rekao je Pero Galić, pjevač benda.

Osim piva, bend je okupljenima kratkom svirkom predstavio i nove pjesme s albuma "Rocker... To sam ja". Među gostima na promociji su bili i kolege Jurica Pađen, Miroslav Škoro, članovi grupe Bang Bang, Jerko Marić iz grupe Adastra, Dalibor Petko s Narodnog radija, Željko Krušlin Kruška te brojni fanovi. Ovo je zasigurno godina Opće opasnosti, a to su dokazali i svojim hitovima "Stranci" te "To sam ja", s novog albuma, koji su među najslušanijim singlovima ove godine prema top-listi HR Top 40.(T.K.)

Možda ste propustili...

DODIJELJENE NAGRADE JUBILARNOG, 20. IZDANJA FESTIVALA

Veliki pečat ZagrebDoxa ide u Tunis

NOVI SPIN NA HOROR PROŽET CRNIM HUMOROM

“Abigail” u kinima: Otkačena zabava puna krvave akcije

"ZBUDI ME" MARKA ŠANTIĆA STIŽE U KINA

Provokativna drama o ksenofobiji i povijesnom revizionizmu

Najčitanije iz rubrike