Osijek
OBILJEŽEN DAN POLICIJE

Školarci upijali pokrete spretnih policajaca
Objavljeno 29. rujna, 2014.

Pljesak i glasovi oduševljenje odzvanjali su jučer Avenue Mallom u Informativnom centru policije. Puni dojmova bili su učenici osnovnih škola Franje Krežme i Mladost iz Osijeka te Vladimir Nazor iz Čepina, gledajući interventne policajce Policijske uprave osječko-baranjske koji su prezentirali borilačke vještine i vježbe samoobrane.

- Mislio sam biti trgovački putnik kao i tata, ali sada znam da ću biti policajac - u dahu je ispričao sedmogodišnji Josip iz Čepina, ne skidajući oči s interventnih policajaca koji su se lako obranili od “razbojnika”. Kako su danas gotovo svi učenici naoružani modernim tehnologijama (pametni telefoni), vrlo brzo su bravure interventnih policajaca završile na Facebooku, a većina statusa započinjala je s “Vauuuuuu!”.

Sam događaj pod nazivom Dan otvorenih vrata policije održan je prigodom obilježavanje Dana policije. Osim interventnih policajaca, učenici osnovnih škola upijali su i savjete policajaca iz Odjela očevida i kriminalističke tehnike, protueksplozijskog odjela te prometnih policajaca.M.Bugarić

Možda ste propustili...

NATJEČAJ UPRAVNOG ODJELA ZA OBRAZOVANJE I MLADE OBŽ

Poslijediplomski studij uz potporu

Najčitanije iz rubrike