Sport
NENAD GRAČAN OBJAVIO POPIS

Josip Mišić bez poziva, na popisu i Livaja
Objavljeno 29. rujna, 2014.

Izbornik mlade hrvatske reprezentacije Nenad Gračan odabrao je 21 igrača za susrete s Engleskom u sklopu doigravanja za odlazak na Europsko prvenstvo U-21 reprezentacija. Prvi susret bit će odigran na stadionu Molineux u Wolverhamptonu 10. listopada s početkom u 18.45 sati, a uzvrat je 14. listopada u 18 sati u Vinkovcima. Na popisu nema Osijekova veznjaka i ponajboljeg igrača bijelo-plavih ove sezone Josipa Mišića. Nenad Gračan uputio je poziv Marku Livaji, koji od ove sezone igra u ruskom Kazanu, a ranije je bio izostavljan iz kadra mlade reprezentacije zbog nediscipline. Gračanova momčad bit će pojačana za A reprezentativce Tina Jedvaja, Marija Pašalića, Marka Pjacu i Antu Rebića koje je za ove iznimno važne utakmice ustupio Niko Kovač.

- Svima nama je veliki motiv odlazak na Europsko prvenstvo, svjesni su i igrači kakav je ovdje ulog. Na popisu su igrači koji su i do sada bili u procesu, neke smo i vratili i nadam se da će iskoristiti priliku koja im se pruža. Veseli nas što imamo i pojačanja iz A selekcije, sigurno da smo s njima još jači - rekao je izbornik mlade reprezentacije.

Na popisu su se našli: Matej Delač (Arles), Tin Jedvaj (Bayer), Antonio Milić (Hajduk), Dario Župarić (Pescara), Niko Datković (Spezia), Matej Mitrović (Rijeka), Filip Bradarić (Hajduk), Dražen Bagarić (Split), Domagoj Pavičić (Lokomotiva), Marko Pjaca (Dinamo), Mario Pašalić (Elche), Dominik Livaković (Zagreb), Stipe Perica (NAC Breda), Marko Livaja (Rubin Kazan), Marko Rog (Split), Mijo Caktaš (Hajduk), Ante Ćorić (Dinamo), Ante Rebić (Leipzig), Petar Mišić (Lokomotiva), Karlo Bručić (Lokomotiva) i Petar Brlek (Slaven Belupo). (G.R.)

Najčitanije iz rubrike