Mozaik
JESEN/ZIMA 2014./15.

Gležnjače iz Borova su modni hit
Objavljeno 29. rujna, 2014.

Ususret sezoni jesen/zima 2014./15. najveći domaći proizvođač obuće Borovo predstavio je novu liniju modernih kožnih gležnjača za žene i muškarce.

Izrađene od visokokvalitetnih materijala i pristupačnih cijena, popularne gležnjače oduševile su poklonike ove casual linije obuće. Dizajnirane su za zimske uvjete uz maksimalnu udobnost, a i muški i ženski modeli mogu se naći u nekoliko atraktivnih boja. Za muškarce je Borovo ove sezone pripremio gležnjače u tamnoplavoj, oker i tamnosmeđoj boji. U ženskoj kolekciji uz standardne oker, posebno su zanimljive cipele od brušene i glatke kože, a najženstvenije su trendovske ružičaste gležnjače.

Svoj omiljeni par na promociji pronašle su i brojne poznate osobe. Nevena Rendeli isprobala je oker gležnjače. Vanda Winter već je prošetala ružičasti par, a Dubravko Šimenc nosi cipele iz trekking linije. Kako Borovo u posljednje vrijeme ulaže znatna sredstva u moderniziranje i dizajn proizvoda, ali i prodajnih prostora, svi su modeli dostupni u novouređenoj trgovini Borovo u Preradovićevoj ulici 16 u Zagrebu po cijenama od 599 do 649 kuna. Poklonike kvalitete i dizajna posebno će oduševiti informacija da su gležnjače u tvornici u Vukovaru izrađene ručno, od vrhunske kvalitetne kože. Za svaku je utrošeno 100 minuta rada i 47 metara konca.

“Borovo je najveći proizvođač obuće u Hrvatskoj, s najvećim iskustvom te tradicijom starijom od 80 godina. Želja nam je da svaki građanin nosi s ponosom marku Borovo zbog kvalitete i omiljenog dizajna. Kada bi samo svaki sedmi građanin kupio godišnje jedan par obuće Borovo, pomogao bi obnovi gospodarstva grada heroja – Vukovara, očuvanju radnih mjesta, gospodarskom razvitku i prosperitetu cijele zajednice”, izjavio je Gordan Kolundžić, predsjednik Uprave Borova. (J.Kn.)

Možda ste propustili...

NAJBOLJA ŠKOLA ANIMACIJE ANIMAFESTA 2024

Nagrada školi La Poudriere

PREDSTAVLJEN KRATKI TEASER ZA NOVU TURSKU ROMANTIČNU SERIJU

“Thank You, Next” stiže na Netflix

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

Najčitanije iz rubrike