Crna kronika
IZ OSIJEKA JE NESTAO 16-GODIŠNJI MLADIĆ

Ako ste vidjeli osobe s
popisa, prijavite to policiji
Objavljeno 27. rujna, 2014.
Neki od maloljetnika već su bili na popisu nestalih

OSIJEK - Dvanaest novih/starih imena nalazi se na tjednoj listi Nacionalne evidencije nestalih osoba. Ovaj put isti je omjer punoljetnih i maloljetnih osoba - po šest. Neki od maloljetnika već su bili na popisu nestalih, a u pravilu riječ je o bjegovima iz domova za odgoj djece i mladeži.

S osječke adrese, Vinkovačka 61, gdje se nalazi Dom za odgoj djece i mladeži, u ponedjeljak je nestao 16-godišnji Domagoj Petrović. Nestali mladić visok je 175 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. U trenutku odlaska bio je odjeven u sportsku jaknu, traperice i tenisice. U Lugu Samoborskom u utorak je nestao 17-godišnji Josip Bumbar, mladić visok 180 centimetara. Ima smeđu kosu, smeđe oči, klempave uši i srednje je građe. Na lijevoj strani vrata ima ožiljak. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska. S iste adrese u Lugu Samoborskom istoga je dana nestao i Marko Štadlmajer (16) koji je visok 165 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe. Ne zna se što je imao na sebi.

Traga se i za 15-godišnjom Anitom Gašparac (15) koja je visoka 170 centimetara, ima kestenjastu kosu, tamnoplave oči i srednje je tjelesne građe. Ona se prošle subote oko 16 sati udaljila s adrese u Šandrovcu. na sebi je imala bijelu jaknu, traperice i crne natikače. Ana Šlehan (16) visoka je 170 centimetara, ima plavu kosu, plave oči i srednje je građe. Ona se u utorak udaljila s adrese u Zagrebu u Nijemčanskoj ulici. Nije poznato što je imala na sebi. Rudolfa Štuc (18) visoka je 160 centimetara, ima smeđu kosu, zelene oči i srednje je građe. U trenutku odlaska iz Brezovice bila je odjevena u majicu, crne traperice i tenisice.

Ako ste vidjeli osobe s popisa, stoji u priopćenju NENO-a, posjetite njihov profil na www.nestali.hr, nazovite broj 192, ili se javite u najbližu policijsku postaju.M.Bugarić

NESTALA I 82-GODIŠNJAKINJA

Traga se i za Adrijanom Alikić (34) koja je posljednji put viđena u Zlatarskoj ulici u Zagrebu. Adrijana ima crnu kovrčavu kosu, smeđe oči i slabije je građe. U trenutku odlaska bila je odjevena u vestu, bijele traperice i bijele tenisice. Na popisu nestalih su i Šemsa Isić (68) iz Raše, Milka Kapetanić (82) iz Dugog Sela te Danijela Soklić (33), Zlatko Cvetkovski (52) i Marko Vlahov (35), sve troje iz Zagreba.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike