Mozaik
MISS UNIVERSE 2014.

Ivana Mišura snimila izazovni
editorijal u donjem rublju
Objavljeno 25. rujna, 2014.

Lijepa Ivana Mišura, Miss Universe Hrvatske 2014. godine, sve je zaposlenija. Nakon što je pobijedila na ovogodišnjem izboru atraktivna Ivana nema baš mnogo slobodnih dana.

Nedavno je snimila spot s Tomislavom Bralićem i klapom Intrade za pjesmu “Cviće”, odradila je editorijale za Yammamay i Vesnu Sposu te snimila kampanju modnog nakita. Ivana je odradila i mnoge modne revije, bila angažirana na 8. Riječkim stepenicama, a uskoro je očekuje i revija na Schwarzkopf Cro-a-porteru za dizajnerski dvojac Jerant/Lovrenčić.

Uz brojne obveze priprema se i za svjetski izbor Miss Universe svakodnevno vježbajući s osobnim trenerom. Ovih je dana snimila izazovni editorijal kod uspješnog fotografa Gorana Matijašeca, čije vam fotografije ekskluzivno predstavljamo gdje je Ivana pokazala zavidnu liniju i izvanrednu formu.

Dok uživa u modelingu i putovanjima kao aktualna Miss Universe usavršava i strane jezike u školi Berlitz te priprema svoj diplomski rad. Planira i upis na poslijediplomski studij na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta. Uz ovoliko obveza i ne čudi što je srce mlade ljepotice i dalje slobodno.(T.K.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike