Sport
VIŠNJEVAC IGRA ODGOĐENI SUSRET U KOPRIVNICI

Penjanje na vrh je motiv, ali ne i imperativ
Objavljeno 24. rujna, 2014.

VIŠNJEVAC - Svladavši još u petak Oriolik (1:0) Višnjevčani su na jedan dan bili lider trećeligaškog nogometnog “istoka”. Nakon kompletiranog šestog kola pali su na četvrto mjesto uz bod zaostatka za vodećim tandemom. Prigoda za preskočiti ga je danas kada odlaze u Koprivnicu na odgođeni susret pete etape kamo će štićenici trenera Roberta Špehara doći s četiri u nizu pobjede. Nastave li ga, dakle, popet će se na prvo mjesto što je motivirajuće, ali za što ne postoji imperativ.

- Upravo s tom mišlju ušli smo u susret protiv Oriovčana koji, nedvojbeno, više vrijede nego što im aktualni položaj pokazuje. Imali smodovoljno koncentracije, strpljenja i mudrosti disciplinirano igrati te smo na kraju zasluženo bili nagrađeni uspjehom - kratko je analizirao proteklu prvenstvenu epizodu višnjevački stoper Luka Skender.

U današnjoj utakmici taj pouzdani obrambeni igrač neće participirati jer je "požutio", ali vjeruje u one koji će istrčati na travnjak koprivničkog Gradskog stadiona:

- Osim mene te dulje vrijeme ozlijeđenog napadača Grafine, ostali su igrači na raspolaganju. Odigramo li kao na dosadašnjoj razini, vjerujemo da je moguće nastaviti niz uspjeha. Pobjeda bi bila i dobar poticaj za sljedeći subotnji ogled u Đakovu - zaključio je Skender. D.Lekšan

Možda ste propustili...

BIJELO-PLAVI SE SPREMAJU ZA TREĆE UZASTOPNO GOSTOVANJE

Zekić još uvijek vrti opcije za Poljud

Najčitanije iz rubrike