Osijek
PROGNOZE NE GOVORE O NISKIM TEMPERATURAMA

Toplana spremna, ali
grijanje još neće uključiti
Objavljeno 23. rujna, 2014.

U jesen smo definitivno ušli s pravim padom jutarnje temperature, a i meteorolozi su izvjestili o prvom snijegu na Zavižanu. To je odmah pobudilo asocijacije na - početak grijanja. Ogrjevna sezona 2014./2015. službeno je počela 15. rujna razdobljem spremnosti za grijanje, no izvjesno je da će radijatori do daljnjeg ostati - hladni.

- S obzirom na to da smo do sada dobili vrlo mali broj zahtjeva naših krajnjih kupaca za grijanjem, kao i zbog činjenice da dugoročna vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda ne predviđa znatnije zahlađenje, HEP-Toplinarstvo u ovom trenutku još neće započeti s uključivanjem grijanja u zgradama spojenim na toplinski sustav grada Osijeka, kao ni ostalih gradova u kojima obavlja isporuku toplinske energije - poručio je Robert Krklec, direktor HEP-Toplinarstva.

Toplinski sustavi spremni su za uključivanje grijanja, a kada se za to ostvare vremenski uvjeti, djelatnicima HEP-Toplinarstva potrebna su približno dva dana da u svim toplinskim podstanicama prebace automatsku regulaciju s ljetnog na zimski režim rada, odnosno da u svim zgradama uključe grijanje. S obzirom na to da dio krajnjih kupaca još uvijek izvodi radove na unutarnjim instalacijama grijanja u svojim stanovima i poslovnim prostorima, iz HEP-a ih pozivaju da što prije završe sve radove, a predstavnike suvlasnika da dostave pisanu izjavu o ispravnosti unutarnjih instalacija grijanja unutar samostalnih cjelina, kako bi u svim zgradama mogli pravovremeno uključiti grijanje.(D.Ku.)

Djelatnicima HEP-Toplinarstva potrebno je dva dana da u zgradama uključe grijanje

Možda ste propustili...

GENERACIJA MATURANATA 1954./55. EKONOMSKE SREDNJE ŠKOLE OSIJEK

65 godina nakon mature učenici 4.b prisjetili se dragih uspomena

MJERA ŠTEDNJE: UMJESTO UČENICIMA, 110.000 KUNA GOSPODARSTVENICIMA

Grad ove godine neće nagraditi najmaturante!

DENTALNA SPECIJALISTIKA DOMA ZDRAVLJA DIO FAKULTETA DENTALNE MEDICINE

Včev: Studenti će ovdje imati kliničku praksu na vrhunskom nivou

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

STANARI KRAPINSKOG NASELJA NEZADOVOLJNI

Parkirališna su mjesta kratka, novac je bačen

2

SPORNIH DEVET MILIJUNA KUNA

Može li biti jeftiniji odvoz komunalnog otpada?

3

PROJEKT "ŽIVJETI ZDRAVO"

Hodači ponovno zajedno
podno pješačkog mosta