Osijek
POSLOVNA INICIJATIVA IVANA KAPETANOVIĆA

Dizajnerske majice i posteri u Giftonaut web shopu
Objavljeno 24. rujna, 2014.

Osječanin Ivan Kapetanović pokrenuo je projekt Giftonaut - web shop s majicama, posterima i ukrasima od stiropora, a ideja za ovakvu trgovinu razrađivao je posljednjih 18 mjeseci.

- U tom vremenu radio sam na dizajnu postera, majica i izradi budućeg web shopa. Prvo sam počeo s posterima koji na specifičan način prikazuju određenu životnu situaciju, rečenicu iz poznatog filma, ili jednostavnu humorističnu poruku. Budući da sam u međuvremenu postao tata, dizajn postera proširio sam i na izradu dječjih postera. U drugoj fazi projekta počeo sam raditi na dizajnu majica koje nose šaljivu poruku koja će sigurno biti zapažena i zapamćena - pojašnjava Kapetanović.

Inače, projekt je ugledao (online) svjetlo dana pod sloganom "Giftonaut - Svemirski Dar-Mar" u svibnju ove godine pokretanjem web shopa na www.giftonaut.com i Facebook fan page-a www.facebook.com/giftonaut. Želja 38-godišnjeg Kapetanovića je i ponuditi nešto novo, drugačije i zanimljivo, a to su ukrasi od stiropora koji se izrađuju prema narudžbi i u suradnji s jednom osječkom tvrtkom. Koristeći posebnu vrstu stiropora izrezuju se oblici ili slova koji se silikonom lijepe na zid te si time kupci na novi način mogu ukrasiti sobu ili radni prostor.

Majice se prodaju po 75 kuna, posteri su 49 kuna, a cijena ukrasa od stiropora ovisi o željama kupca te se može dobiti na upit.I.Sekol

Više od tisuću fanova

- Ideje za dizajn kako postera tako i majica smišljam sam. Budući da imam obrt za dizajn to je nešto što radim u slobodno vrijeme, gdje imam potpunu kreativnu slobodu i nisam ograničen smjernicama i zahtjevima klijenata. Facebook fan page u ovih je nekoliko mjeseci od pokretanja projekta privukao više od tisuću fanova, kako iz Hrvatske tako i iz BiH i Srbije, reakcije kupaca jako su pozitivne i ono što je bitno, priča o Giftonautu polako se širi te očekujem još više Giftonautovaca - pozitivan je Kapetanović.

Možda ste propustili...

GRAD OSIJEK I HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE U OSIJEKU

Zajedno u obnovi zgrade HNK-a

Najčitanije iz rubrike