Sport
NOVI HRVAT NA “ČIZMI”

Lulić kod Mihajlovića u Sampdoriji
Objavljeno 23. rujna, 2014.

Mladi nogometaš Karlo Lulić, koji je pozornost privukao na sebe prošle godine u dresu NK Osijek postao je novi član talijanske Sampdorije. Kako navodi službena stranica kluba, Lulić je potpisao ugovor s trenutno sedmoplasiranom momčadi talijanske Serije A koju s klupe vodi bivši izbornik Srbije Siniša Mihajlović.

- Tradicija je Sampdorije da već godinama prati talente s balkanskog područja, a Lulić je jedan od njih. Riječ je o svestranom veznom igraču, kojeg za svoju visinu (186 centimetara) krasi brzina, ali i tehničke karakteristike - piše na službenoj stranici Kluba gdje navode kako je 17-godišnjak karijeru započeo u Graničaru iz Laza, odakle je prešao u Mladost iz Cernika, da bi debi u profesionalcima imao u Gradskom vrtu.

Na žalost, Lulić je još jedan talent od čijeg odlaska NK Osijek neće imati značajnije materijalne koristi. Zbog, kako se tada navelo iz kluba, “administrativne pogreške” osječki je prvoligaš prije dva mjeseca raskinuo ugovor s Lulićem, koji je od tada trenirao samostalno. NK Osijek ima pravo samo na naknadu za treniranje za mladog igrača, koja će iznositi tek nešto više od 100 tisuća eura. (K.L.)

Možda ste propustili...

ZEKIĆ NA RASPOOLAGANJU NEĆE IMATI VEZNJAKA

Na Istru 1961 bez Čokaja

BIVŠI ENGLESKI IZBORNIK BORI SE S OPAKOM BOLEŠĆU

Portugalci i Francuzi odaju počast Erikssonu

Najčitanije iz rubrike