Osijek
KLAUNOVI DOKTORI NA PEDIJATRIJI KBC-A

Crveni nosovi - Žbunj i
Milosrdić razveselili djecu
Objavljeno 22. rujna, 2014.
Djeca uglavnom pozitivno reagiraju jer vole šarenilo, smijeh i zabavu

Nikoga jučer dr. Milosrdić i dr. Žbunj nisu ostavili ravnodušnim kada su došli u posjet malim pacijentima u Kliniku za pedijatriju osječkoga KBC-a.

Dobro poznati doktori, ali ne bilo koji, već oni klaunovi, još jednom su razveselili ne samo pacijente na Klinici nego i osoblje koje ih već dobro poznaje. Naime, to je bio još jedan u nizu posjeta Crvenih nosova Klaunovadoktora osječkome KBC-u, i to nakon ljetne stanke, a koliko su nedostajali jedni drugima, ispričao je jedini Slavonac iz udruge, 41-godišnji Mario Perković, alias dr. Žbunj.

- Ako netko misli da je ovaj posao lak, moram ga razočarati, jer nije. Dolazimo u bolnicu, u specifične uvjete, gdje su mali bolesnici, čak i oni onkološki, i moram priznati da djeca različito reagiraju. Uglavnom su to ipak pozitivne reakcije, jer djeca vole šarenilo, smijeh i zabavu, a sve to im mi nudimo - ispričao je Perković, kojem je društvo u bolnici pravila 28-godišnja Marina Bažulić, među malim pacijentima poznatija kao dr. Milosrdić, a koja je također članica udruge koja u Hrvatskoj postoji četiri godine.

Priliku da iskušaju svoju humornu stranu imat će i svi koji se 7. listopada odazovu na audiciju, a ako prođu, bit će dio ovog zabavnog tima.

- Neka dođe na audiciju svatko tko ima smisla za humor. Najvjerojatnije će se održati na Umjetničkoj akademiji u Osijeku, a odabrani će posjećivati male pacijente u slavonskim bolnicama, od Osijeka do Vukovara i Vinkovaca - pozvao je Perković.

Marija MIHELIĆ
U planu i posjeti domovima za stare

A da neće sve ostati samo na posjetima bolesnicima, potvrdio je Perković, rekavši da se uskoro planira posjet domovima za stare u Osijeku te je u svom prepoznatljivom stilu rekao kako su šanse za to 1 : 99,8 posto.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike