Zdravlje
ZEMLJA KOJA SE JEDE I PIJE

Čudotvorna zelena glina
Objavljeno 21. rujna, 2014.

Sastav zelene gline je prirodna tvar koja sadrži mnoge mineralne soli i oligoelemente. U glini ima silicija, aluminija, kalija, kalcija, natrija, magnezija, srebra, željeza, olova i bakra. Proizvodi se u granulama ili finom prahu, a ovisno o sastavu i boji može biti zelena, crvena, žuta, plava i bijela. U našim dućanima, iako rijetkim, može se naći zelena glina, a ona ujedno i ima najširi spektar djelovanja. Glina je zemlja koja se jede, odnosno pije. Glina upija, drenira, a zatim eliminira nečistoće iz tkiva, krvi i limfe. Toliko očisti organizam da se izgubi i neugodan miris znoja. Pojačava obrambeni mehanizam organizma i bori se protiv bolesti koje su nastale kao posljedica slabog imuniteta.

Poboljšava crijevnu floru te tako omogućuje bolju apsorpciju hrane, regenerira stanice, tkiva i organe, pomaže u zacjeljivanju rana. Koristi se kod mnogih bolesti, naročito kod arterioskleroze, anemije, bolesti dišnih putova, infekcija koli bakterijama, crijevnih bolesti, otrovanja, čira, viška želučane kiseline, promjena na koži i opadanja kose. (J.Kn.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike