Regija
MALIM GUNJANCIMA POMAŽE MERCEDES

Udruzi Zvjezdice bojili
ogradu i sadili cvijeće
Objavljeno 19. rujna, 2014.

GUNJA - Hrvatska vojska, koja uistinu temeljito i kvalitetno obnavlja objekt udruge Zvjezdice Gunja, dobila je pomoć iz tvrtke Mercedes-Benz leasing Hrvatska iz Zagreba.

- Došli smo realizirati naš projekt koji organiziramo svake godine, ovaj put u Gunju, u sklopu kojeg pokušavamo i želimo pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija. Svi smo prvi put ovdje, a ukupno nas je 14. Došli smo našim vozilima u udrugu Zvjezdice, pomažemo im u bojenju ograde i nadamo se da smo nešto kvalitetno napravili. Diners iz Stuttgarta donirao je naš projekt s 20.000 eura za udrugu, čime će se obnoviti namještaj i potrebna infrastruktura, a Zvjezdice su na dočeku nadmašile naša očekivanja - istaknula je Ines Stanko, asistent direktora.

U obnovljenoj učionici škole Gunja Zvjezdice, udruga djece u potrebama, priredile su priredbu za goste iz Zagreba, koji su boravkom u Gunji stvorili sliku o onome što se dogodilo, a pjesmom i igrom Zvjezdice su pokazale da je tako lakše odagnati životne teškoće. Dvije skupine su Zagrepčana obavile zadatke iz projekta, jedni su prali prozore, drugi su posadili cvijeće, bojili ogradu... Sa željom da se vrate napustili su Gunju, jer posla još ima, izrazili su želju da novom prilikom dođu i naprave nešto i više i konkretnije za tu djecu i Gunju. Posjet Zagrepčana osmislile su predsjednica Zvjezdica Stjepanka Leporiz i tajnica Janja Šokčević.S.Bogutovac

Možda ste propustili...

IZNIMNO VELO ZANIMANJE

Poziv za potpore zasad zatvoren

VATROGASNA ZAJEDNICA VUKOVARSKO-SRIJEMSKE ŽUPANIJE - REZIME 2023. GODINE

Vatrogasci imali 1600 intervencija

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

CESTA MAĐARSKA - BELI MANASTIR

Obavljeno približno 50 posto zemljanih radova

2

NA NATJEČAJU 254 UČENIČKA RADA IZ RH

Odabrani najbolji šeširi osnovaca

3

UREĐUJU ZELENE POVRŠINE, POČELA SADNJA CVIJEĆA

Cvjetne će gredice s više od 4000 ljetnica uljepšati grad