Sport
OTVORILI EUROPSKU LIGU

Mamić: Imamo ogroman potencijal, još kada bi bilo publike
Objavljeno 19. rujna, 2014.

ZAGREB -Dinamo je nakon četiri godine napokon slavio u nekoj europskoj utakmici grupne faze. Modri su u prvom kolu D skupine Europske lige pomeli rumunjsku Astru 5:1. Hat trick postigao Alžirac Soudani već u prvom poluvremenu. Bilo je to u 17., 24. i 46 minuti. Po jedan su dodali Henriquez u 70. i Čorić u sudačkoj nadoknadi. Za goste gol je zabio Chitu. Nakon sjajne partije njegovih igrača trener Dinama Zoran Mamić bio je oduševljen viđenim na travnjaku.

- Izvršili su gotovo sve zadatke koje smo pred njih postavili i onda to tako izgleda. Hvala i publici koja nas je nosila i koja je napravila sjajnu atmosferu na stadionu. Nadam se da će se prepoznat vrijednost ove ekipe i da će nam u još većem broju biti podrška“, sretno će Mamić. Osokoljen ovom velikom pobjedom Mamić tvrdi da njegova momčad može pružiti još bolje partije.

- Imamo ogroman potencijal kad bi se stopila publika, atmosfera, pozitiva. Vjerujem da bi to momčadi puno značilo. Da Dinamo ima ovakvo navijanje bili bi 20 posto bolji. Kad te publika nagradi za uklizavanje, za požrtvovnost onda te to nosi, zaključio je Mamić.

U drugoj utakmici ove skupine Salzburg i Celtic odigrali su 2:2, pa je Dinamo trenutno prvi na ljestvici. Media servis

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike