Sport
EP ZA RUKOMETAŠICE

Za Gradski vrt dosad prodano najviše ulaznica
Objavljeno 19. rujna, 2014.

Od 7. do 21. prosinca Hrvatska i Mađarska bit će domaćini Europskog prvenstva za rukometašice. Domaćin jedne od uvodnih skupina bit će i osječka dvorana Gradski vrt.

Prije dva tjedna, preko interneta, počela je i prodaja ulaznica za taj događaj. Cijene za utakmice koje će se u prvom krugu odigrati u hrvatskim gradovima doista su simbolične. Dnevni paket stoji od šest do osam eura. Zanimljivo, za susrete u skupinama koji će se igrati u Mađarskoj cijena ulaznica je znatno viša, od 20 do čak 55 eura za dnevni paket, koji sadržava dvije utakmice.

Naravno, prava pomama za ulaznicama u Hrvatskoj i Mađarskoj očekuje se tek kada se bude približio početak Europskog prvenstva. No potražnja već i sada, nešto više od 80 dana do početka EP-a, postoji. Zanimljivo, do danas je najviše ulaznica prodano za susrete u osječkoj dvorani Gradski vrt, gdje će u skupini igrati selekcije Francuske, Crne Gore, Srbije i Slovačke.

- Da, istina, za Osijek je zasad prodano najviše ulaznica, ali ne radi se o nekom broju koji može izazvati euforiju. To je zasad sve u granicama normalnog. Veću potražnju očekujemo tek nakon što krenemo u ozbiljnu kampanju, a poznato je kakve su naše navike - da se ulaznice kupuju tek uoči početka nekoga natjecanja ili utakmice - kazao je Silvio Njirić, voditelj marketinga HRS-a.

Iz HRS-a bi svakako željeli doznati neke druge podatke, koji nisu vezani uz konkretan broj prodanih ulaznica.

- Mogu pretpostaviti da su internet-kupnjom ulaznice kupljene iz jedne od četiri zemlje koje će igrati u osječkoj skupini. Međutim, ja ne mogu u ovom trenutku reći radi li se o kupcima iz Slovačke, Srbije, Crne Gore ili Francuske. Svakako ćemo vrlo skoro od agencije koja radi ticketing za ovo natjecanje zatražiti te podatke, koji će nama biti vrlo značajni i za buduće marketinške aktivnosti, ali i zbog sigurnosnog aspekta - kazao je Njirić. K.Lacković

Možda ste propustili...

TAEKWONDO GALEB TROPHY - SERBIA OPEN 2024.

Osječanke stekle vrijedno iskustvo

ZEKIĆ NA RASPOOLAGANJU NEĆE IMATI VEZNJAKA

Na Istru 1961 bez Čokaja

PRVENSTVO HRVATSKE U HRVANJU

Roko Ćurić potvrdio odlazak na Euro

Najčitanije iz rubrike