Osijek
PANONA FEST URBANI BIJEG U PRIRODU

Od Osijeka do Erduta biciklirajte, vozite kanu Dravom...
Objavljeno 17. rujna, 2014.
U Erdutu je završni program - modna revija, izrada slamnatih skulptura, glazbeni program...

Vezani članci

KAKO BITI TURIST U "VLASTITOM DVORIŠTU"

U petak i subotu Panona Fest 2013.

U suradnji s partnerima, Udruga Slap organizira četvrti Panona fest - urbani bijeg u prirodu kojim ispraćaju ljeto i dočekuju jesen pa pozivaju sve u otkrivanje skrivenih turističkih potencijala istočne Hrvatske.

U subotu, 20. rujna, iz Osijeka (Tvrđa) prema Erdutu kreću tri skupine sudionika Panona relija, trima različitim rutama i trima različitim prijevoznim sredstvima: biciklom, kanuom i pješice. Na putu je predviđeno zaustavljaje na kontrolnim točkama i upoznavanje lokalnih specijaliteta i uzimanje kratkog predaha. Ruta Panona relija je ista kao i prethodnih godina i prolazi kroz Aljmaš. Završna točka, cilj je Erdut, gdje u 17 sati počinje završni program na otvorenom: modna revija, izrada i paljenje slamnatih skulptura, glazbeni program, perfomansi...

Oni koji se odluče na pješačenje, kreću u 9 sati iz Tvrđe (Trg. sv. Trojstva), a kotizacija je 50 kuna. Vožnja kanuom u 9.30 sti počinje s pješčane plaže na Kopiki, a kotizacija je 80 kuna. Početak bicikliranja predviđen je za 10 sati, također sa središnjeg trga u Tvrđi, a iznos kotizacije je 50 kuna. Kotizacija se može uplatiti svakim radnim danom od 9 do 16 sati u suvenirnici u Tvrđi.

U slučaju kiše i ne mogućnosti održavanja relija, organizatori se obvezuju obavijestiti sve sudionike mejlom.

Narcisa VEKIĆ
Povratak autobusom

Povratak iz Erduta organiziran je autobusima koji za Osijek polaze u 19 i 20 sati. Svi oni koji žele sudjelovati mogu se prijaviti putem Facebook stranice događanja na adresi www.facebook.com/panonafest. Ondje je moguće dobiti i odgovor na sva pitanja te saznati dodatne informacije o pojedinoj ruti. Broj sudionika je ograničen, a svima je osigurana majica, ručak, osvježenje na rutama i povratak kući autobusom iz Erduta.

Možda ste propustili...

U OŠ DALJ OKONČAN POLA MILIJUNA EURA VRIJEDAN PROJEKT KOZMOS

Visokotehnološkom društvu trebaju za STEM osnaženi učenici i nastavnici

GRAD OSIJEK I HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE U OSIJEKU

Zajedno u obnovi zgrade HNK-a

Najčitanije iz rubrike