Crna kronika
STRAVIČAN ZLOČIN ZGROZIO ŽITELJE KUKUNJEVCA

Nožem usmrtio bivšu suprugu
Objavljeno 17. rujna, 2014.

KUKUNJEVAC - Stravično ubojstvo zgrozilo je žitelje Kukunjevca, sela nadomak Lipika. Ubijena je žena, a zločin se zbio jučer oko 13 sati. Da se zločin u Ulici Franje Filipovića zbio, potvrdili su iz Policijske uprave požeško-slavonske. Kako neslužbeno doznajemo, za ubojstvo je osumnjičen bivši suprug ubijene žene, koji živi u blizini, i koji je uhićen.

Kako prenosi požeški portal 034, osumnjičeni za ubojstvo, a riječ je o starijem muškarcu, zločin je počinio, navodno, zbog prijašnjih razmirica. Susjedi ubijene žene ispričali su kako nisu čuli ispaljivanje hitaca, pa se pretpostavlja da je nesretna žene ubijena hladnim oružjem, najvjerojatnije nožem. Osumnjičeni muškarac je, prema pričanju susjeda, u više navrata ponavljao kako će usmrtiti bivšu suprugu. Na žalost, prijetnje su se i ostvarile. U ovom trenutku nije poznato da li su njegove prijetnje prethodno bile prijavljivane policiji. To će se znati po okončanju istrage kojom rukovodi Županijsko državno odvjetništvo Bjelovar, uz asistenciju policajaca iz Pakraca.

Kako prenosi portal 034, jedan od mještana je bivšeg supruga ubijene žene vidio prije nego što ga je odvela policija, te da je na odjeći imao tragove krvi.M.Bugarić

Uhićeni muškarac navodno je najavljivao ubojstvo bivše supruge

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD JOSIPOVCA

Poginuo vozač u sudaru više vozila

2

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri

3

OŠTEĆEN 55-GODIŠNJI SLAVONAC

Neznanac prijevarom podigao kredit od 8200 eura