Osijek
VELIKO ZANIMANJE ZA PATENTIRANU MAST PROTIV VITILIGA

Pomoć dr. Renate Vukadin traže i pacijenti iz inozemstva
Objavljeno 17. rujna, 2014.

Tri mjeseca nakon što je poput bombe odjeknula vijest o velikom medicinskom otkriću dr. Renate Vukadin, spec. dermatovenerologije u osječkom KBC-u, zanimanje za ljekovitu kremu koja bi pacijente zauvijek riješila neugodne autoimune bolesti više je nego značajno. Tko se danas javi za pregled, doći će na red tek za oko pet mjeseci!

- Pacijenti prvo prolaze pregled. Mast je trenutačno u fazi otkupa patenta i produkcije. Nadam se da će to ići brzo. U ovom ju je trenutku nemoguće pronaći u osječkim ljekarnama jer jednostavno ne mogu dobiti žig na receptu u bolnici. Mogu reći da je za ovom kremom nastala velika euforija i nisu samo osječki pacijenti ti koji traže moju pomoć - rekla je dr. Vukadin.

Pomoć osječke liječnice tako je zatražena i iz Južnoafričke Republike, New Yorka, ali i od nekih hrvatskih političara, pjevača i brojnih drugih poznatih, ali i nimalo poznatih osoba. Povratne informacije o upotrebi kreme koja rješava neugodne neestetske mrlje na tijelu više su nego izvrsne pa za vrlo kratko vrijeme pacijenti javljaju o smanjenju, pa čak i nestajanju ove bolesti koja očito uzima sve više maha.

A da je zanimanje za ovu kremu veliko - o čemu smo pisali još u lipnju, kada je dr. Vukadin otkrila ljekovitu kremu za depigmentaciju kože - potvrdio je i Saša Lamza, sanacijski upravitelj osječkog KBC-a, koji kaže da krema najprije treba biti registrirana i potom će se staviti u prodaju te je naglasio da je riječ o dugotrajnijom procesu.M.Mihelić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike