Osijek
MANIFESTACIJA “DJECO, KAZALIŠTE VAS ZOVE”

Šest najgledanijih predstava bit će odigrano u šest dana
Objavljeno 16. rujna, 2014.

Djeco, kazalište vas zove! naziv je popularne manifestacije kojom Dječje kazalište Branka Mihaljevića počinje svaku kazališnu sezonu. Ni ova, 2014./2015. nije iznimka pa iz kazališta pozivaju sve mališane i njihove roditelje da po popularnoj cijeni od samo deset kuna uživaju u šest njihovih najgledanijih naslova. Svakoga dana manifestacije predstave počinju u 18 sati, osim nedjeljne matineje, kada se svjetla gase u 10.30 sati.

Kako i priliči, manifestaciju danas (16. rujna) otvara dugovječni naslov Osječanina čije ime kazalište nosi, Branka Mihaljevića “Zeko, Zriko i Janje” u režiji Ivana Baloga. Slijede u srijedu “Veseli medvjedići” Marije Polivanove, u režiji Vladimira Predmerskog, te u četvrtak “Patkica Blatkica” Nine Vladimirove Gernet, u redateljskoj viziji Tatjane Gurevič.

Petak je dan kada se može pogledati atraktivan predstava “Anica i Danica” Marije Đuričkove, koju je za osječko kazalište režirala Petronela Dušova, a u subotu, 20. rujna, lutkarska predstava “Tobija”, koju je prema tekstu Zdeneka Florijana režirao Edi Majaron. Nedjelja (u 10.30 sati) posljednji je dan manifestacije i vrijeme za poznatu priču o vuku i tri praščića. Predstavu “Mi se vuka ne bojimo” režirao je čest osječki gost Vladimir Predmersky.

Ulaznice se mogu kupiti svakim radnim danom od 8 do 15 sati ili sat vremena prije početka predstave, ali i rezervirati na telefon 031/501-485 ili elektronsku poštu marketing@djecje-kazaliste.hr. N.Vekić

10

kuna cijena je ulaznice za svaku od predstava

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike