Osijek
BIVŠI OSJEČKI GRADONAČELNIK DOBIO PARNICU

"Slučaj perilica rublja": Bubalu 20.000 kuna odštete jer ga je Grbešić oklevetao
Objavljeno 16. rujna, 2014.

Vezani članci

BIVŠI OSJEČKI GRADONAČELNIK DOBIO SUDSKI SPOR

Ivan Grbešić proglašen krivim u "aferi vešmašina"

HDSSB PROZVAO VRKIĆA ZA NASTAVAK PRLJAVE KAMPANJE

Šatvar: Navodni svjedok u aferi „perilica“ je Vrkićev aktivist

Bivši gradonačenik Osijeka, a sadašnji saborski zastupnik Krešimir Bubalo, trebao bi na temelju sudske presude dobiti 20 tisuća kuna odštete od Ivana Grbešića koji ga je oklevetao u jeku izborne kampanje, navodeći da je Bubalu perilicu rublja platila gradska tvrtka Športski objekti.

Bubalo je na jučerašnjoj konferenciji za novinare najavio žalbu na ovu presudu, s obzirom na to da je zbog narušavanja ugleda i časti tražio naknadu štete u iznosu od sto tisuća kuna, naglasivši da će sav novac koji dobije dati u humanitarne svrhe.

Glasnogovornik HDSSB-a Karlo Šatvar rekao je kako je pravda zadovoljena utoliko što je sud potvrdio klevetanje iza kojeg, tvrde u HDSSB-u, stoji izborni stožer sadašnjeg gradonačelnika Ivana Vrkića. “Tražili su u kampanji nepravilnosti, bilo što čime bi ocrnili Krešimira Bubala, ali nisu ništa našli pa su se poslužili lažima”, kazao je Šatvar.

Bubalo je novinarima jučer kazao kako ga se prije godinu i pol orkestrirano napadalo i klevetalo te da je Ivan Grbešić radio u Vrkićevoj kampanji. “Vrkić je pobijedio na izborima i to obmanama i lažima, u Gradu je sada nerad, a s važnih stvari pozornost skreće predstavama i zbrajanjem obnovljenih nogostupa”, rekao je Bubalo, optužujući gradsku vlast za produbljivanje financijske dubioze, jer je prolongirala otplate kredita do srpnja iduće godine.I.Sekol

Možda ste propustili...

GRAD OSIJEK I HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE U OSIJEKU

Zajedno u obnovi zgrade HNK-a

NAKON ISPITA UČENICIMA SLIJEDI VOŽNJA BICIKLOM

Natjecanje Sigurno u prometu 2024.

Najčitanije iz rubrike