Mozaik
TOP-LISTA HR TOP 40

Belan “puše za vrat” Vatri
Objavljeno 15. rujna, 2014.

Grupa Vatra je s pjesmom Tango ponovila uspjeh prethodna, i to rekordna 24 tjedna, te je u tjednu od 5. do 11. rujna ponovno bila najslušanija u domaćem radijskom eteru i time zauzela prvo mjesto na HR TOP 40. Sve bliže Vatri penju se Neno Belan & Fiumensi, koji su ovaj put zauzeli broj 2.

- Sretan sam što su publika i radijski urednici prepoznali pozitivnu energiju i vedrinu ove pjesme i nagradili je ovakvom slušanošću. Zaplešimo u njenom ritmu - komentirao je Neno Belan.

S prošlotjednog broja 2 Gretta feat. Geby s pjesmom Malena, spustili su se za jedno mjesto, dok je Colonia s Feniksom zauzela istu poziciju kao i prošli put, točnije 4. mjesto. U top 10 osim navedenih ušli su i Petar Grašo – Uvik isti, Tony Cetinski – Žena nad ženama, Pavel – Čuvaj me, Magazin – No, no, no, Damir Kedžo – Da se more smiluje i Ivan Zak – Duguješ mi ljeto. Na broj 26 kao novi ulaz ovoga tjedna upisali su se Tonči & Madre Badessa koji pjevaju Doma gren. Započela je i nova sezona emisije Top.HR na RTL 2, koja će vas svake nedjelje uz zanimljivi kviz Koliko znaš o sebi?, rubrike Baci oko, naćuli uho, Što je meni ovo trebalo i Glazbene vijesti provesti kroz 40 najslušanijih radijskih singlova. Ne propustite svake nedjelje u 14.15 biti uz male ekrane i od već poznatih domaćina Dorijana Klarića i Ane Miščević saznati novosti iz domaćeg glazbenog svijeta.(T.K.)

Možda ste propustili...

NOVI SPIN NA HOROR PROŽET CRNIM HUMOROM

“Abigail” u kinima: Otkačena zabava puna krvave akcije

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

Najčitanije iz rubrike