Regija
PROMOCIJA U VUKOVARU

Zbirka poezije Anđela Milića
Objavljeno 16. rujna, 2014.

VUKOVAR – Zbirka poezije Anđela Mijića pod nazivom „Princ svjetla i tame“, promovirana je u Pastoralnom centru sv. Bone u Vukovaru, u organizaciji udruge Vukovarski leptirići i grada Vukovara.

- Usprkos stopostotnom invaliditetu nisam se predao depresiji i apatiji, nego se borim ostvariti svoje snove i želim pokazati što mogu, a ne što ne mogu. Ovu zbirku poezije posvetio sam svome djedu Juri koji mi pomaže od djetinjstva zajedno s bakom i majkom Jasminkom, bile su riječi mladog autora koji, kako je dodao, sluša rock i heavy metal glazbu, što mu je bila inspiracija da počne pisati poeziju.

- Napisao sam više od 600 pjesama koje govore o stvarnom životu, ljubavi, religiji i fantaziji, a svatko se može pronaći u njima, rekao je Anđelo Mijić.

Njegova knjiga „Princ svjetla i tame“ u tri je ciklusa: ljubavnih pjesama, pjesama o životu, te religijsko-fantazijski serijal pjesama. Potporu autoru pružili su i došli na promociju gradonačelnik Ivan Penava i njegova zamjenica Marija Budimir, a gost iznenađenja bila je rock-grupa Opća opasnost.(S.B.)

Najčitanije iz rubrike