Sport
MARIN ČILIĆ SLETIO U HRVATSKU

Ponosan sam što dolazim iz Hrvatske
Objavljeno 15. rujna, 2014.

Marin Čilić vratio se u Hrvatsku. Nakon osvajanja US Opena i nastupa u Davis Cupu protiv Nizozemske Čilić se u Zagrebačkoj zračnoj luci obratio novinarima.

Naš najbolji igrač još se jednom prisjetio najvećeg uspjeha u svojoj karijeri.

- Uživam i ponosan sam što dolazim iz Hrvatske, što sam dobio toliku potporu od svih i napravio taj povijesni uspjeh. Potajno sam se nadao da će se to jednom u mojoj karijeri dogoditi ali na ovakav naćin i ovako brzo - zbilja je iznenađujuće. Prelijepo je ovako sjajan uspjeh podijeliti s mojim timom", poručio je Čilić.

Tjedan iz snova za naš tenis zaokružila je Mirjana Lučić Baroni koja je nakon 16 godina ponovno osvojila WTA turnir. U finalu je svladala Venus Wiliams. Marin je bio među prvim čestitarima.

- Znam koliko je težak put prošla i koliko je posljednjih par godina pokušavala i trudila se, davala veliki napor da ostvari sjajane uspjehe. Ona tenis nije zaboravila igrati, moralo se nešto i pokolpiti, a to se dogodilo u ovom periodu - najljepšem u posljednjih nekoliko godina za hrvatski tenis. Presretan sam zbog nje, približila se 50. mjestu na WTA ljestvici. Sve je to stvarno prelijepo, rekao je Čilić. Media servis

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike