Sport
CIBALIA U SISKU

Tomić: U Gorici nismo zaslužili pobjedu,
a u Sisku smo trebali osvojiti bar bod
Objavljeno 15. rujna, 2014.

VINKOVCI - Serija pobjeda nogometaša Cibalije prekinuta je u Sisku protiv Segeste, koja je do pobjede došla u drugom poluvremenu u trenutcima dominacije Cibalije. Očekivano, utakmica se igrala po jako teškom, nakvašenom terenu i vjerojatno je to jedan od razloga porazu Cibalije, premda su uvjeti bili jednaki za obje momčadi. Trener Zoran Tomić nije bio previše razočaran porazom u Sisku, navodeći kako su zaslužili bar bod s obzirom na prikazanu igru.

- Na teškom terenu, koji nas je dočekao u Sisku, kiša je padala prije utakmice, bilo je teško razviti tečnu igru i sve se svodilo na duel-igru, nabačaje i skokove pred kaznenim prostorom. Imali smo prilika za još bar jedan pogodak, mogli smo doći bar do boda, ali nismo, zbog čega možemo žaliti. Mislim kako smo igrom zaslužili bar bod. Kako smo nezaslužemo slavili u Gorici, tako smo u Sisku zaslužili bar bod - bio je iskren trener Cibalije.

U odnosu na najavljeni sastav, u posljednji trenutak došlo je do promjene u sastavu. Umjesto Kujundžije ušao je Završki, a umjesto Zgrablića Perković?

- Nisam stavio navedene igrače zbog uvjeta u kojima smo igrali, Kujundžija je više tehničar i teško bi razvio svoju igru na onakvom terenu, Zgrablića smo zamijenili jer smo računali da će biti jako puno skokova, kao što je i bilo, no izgleda kako nismo baš pogodili.

Već u srijedu nogometaše Cibalije očekuje teško gostovanje u Dugopolju protiv momčadi koja je u prošlom kolu lako došla do bodova protiv Imotskog i zasjela na prvo mjesto tablice. Sada je najvažnije regenerirati momčad do srijede.

- Vjerujem da će se igrači uspjeti regenerirati i spremni dočekati susret u Dugopolju. Mladi su to igrači i dobro pripremljeni, pa sam uvjeren kako im neće trebati puno da budu spremni za još jedno teško gostovanje. Ne ide nam baš naruku nakon ovog poraza još jedno teško gostovanje, ali što je, tu je, moramo ga odraditi. Vjerujem kako ćemo i ovaj put odigrati dobro i nadam se ostvariti dobar rezultat - zaključak je stratega Vinkovčana Zorana Tomića. A. Grgić

SEGESTA                          2  (1)
CIBALIA                           1  (1)

SISAK - Gradski stadion. Gledatelja: 300. Sudac: Tomislav Bionda (Zaprešić). Strijelci: 1:0 Špišić (10), 1:1 Puljić (37), 2:1 Dumbović (59). Žuti kartoni: Križe, Svetopetrić, Bagarić, Dumbović (Segesta), Aganspahić, Filipović, Lukić (Cibalia). Cevenih kartona nije bilo.

SEGESTA: Radelić, Bartulović (od 47. Haračić), Lovrić, Križe (od 82. Tabaković), Hrnčević (od 36. Svetopetrić), Zenuni, Dumbović, Špišić, Horvat, Jokić, Bagarić.

CIBALIA: Malenica, Conjar, Puljić, Ottochian (od 63. Kujundžija), Mandić, Završki (od 46. Kvesić), Lukić, Aganspahić, Perković, Filipović, Mišić.

ZORAN TOMIĆ

TRENER CIBALIJE

U srijedu već gostujemo u Dugopolju. Vjerujem da će se igrači uspjeti regenerirati. Mladi su to momci

Možda ste propustili...

SAVATE PRVENSTVO HRVATSKE

HUS-u četiri medalje

U OSJEČKOM PERIVOJU SPREMAJU SE ZA MEĐUNARODNI TURNIR

Osijek Open i ove će godine okupiti brojno i vrlo dobro tenisko društvo

Najčitanije iz rubrike