Crna kronika
PROMETNA NESREĆA NA AUTOCESTI

Prevrnuo se šleper hladnjača,
kod Požege potonula Škoda
Objavljeno 13. rujna, 2014.

ĐAKOVO - U Vatrogasni operativni centar Đakovo u četvrtak je u 19.05 javljeno o slijetanju teretnog vozila s prikolicom s autoceste na 48. kilometru u smjeru Čepin - Đakovo.

- Po dolasku na mjesto intervencije utvrdili smo da je riječ o prevrnutom kamionu hladnjači s prikolicom. U kamionu su bili vozač i suvozač koji su izišli iz vozila te im je pružena medicinska pomoć. Osigurali smo prevrnuto vozilo, odnosno uklonili akumulatore te osigurali rashladni sustav da ne bi došlo do curenja amonijaka. Također smo preventivno posipali upijajućom masom prostor oko spremnika nafte kako u slučaju eventualnog istjecanja iz spremnika nafta ne bi završila u zemlji - izvijestio je zapovjednik DVD-a Đakovo Ivan Klemen. Istoga dana 19-godišnji je vozač u posljednji tren, u mjestu Jaguplije kod Požege, iskočio iz Škode koja je tonula u potok. Mladić je vozio pod utjecajem alkohola (1,45 promila), zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad vozilom te sletio u potok. Ondje je automobil posve potonuo. M.Muškić/S.Lacić

ISKOČIO IZ ŠKODE KOJA JE TONULA U POTOK

Samo pukom srećom 19-godišnji se vozač prekjučer uspio spasiti iz automobila koji je nakon slijetanja s ceste posve potonuo u potok. Nesreća se dogodila u četvrtak, oko 5 sati, u mjestu Jaguplije, kada je 19-godišnji vozač pod utjecajem alkohola (1,45 promila), vozio Škodu požeških registracijskih oznaka.

- Zbog utjecaja alkohola i neprilagođene brzine vozač je izgubio nadzor nad vozilom te sletio u potok, gdje je automobil posve potonuo. Vozač je iskočio iz vozila - doznajemo od Nikoline Janković, iz PU požeško-slavonske.(S.L.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike