TvObzor

Slavni & moda
Objavljeno 12. rujna, 2014.
Jessie J
pjevačica

Znate ono pravilo da kad staviš jak make-up na oči, treba staviti što blaži make-up na usne i obrnuto? Jer, jednostavno, ne izgleda dobro ako se cijelo lice oboji po sistemu prva, pa druga ruka (a nekad i treća). E pa ova haljina Jessie J je odjevni ekvivalent prenašminkanog lica. Ne samo da je dekolte do pupka nego je i prorez na donjem dijelu haljine gotovo do pupka. Drugim riječima, Jessie nije otkrila previše, nego je to napravila na neukusan način. Boja je lijepa, i lijepa je tkanina, ali je previše dekoltirana na sve strane. Da je samo jedan od proreza takav kakav jest, ne bi bilo loše. Ovako je, jednostavno, prebizarno da bi bilo seksi. Bar da joj je netko posudio zihericu...

Edie Falco
glumica

Volim Edie Falco, ženska je cool i sjajno se drži, a i talentirana je. Mislim da nitko drugi nije mogao odglumiti nurse Jackie u istoimenoj seriji. Kad sam vidjela ovu fotku, učinilo mi se kao da vidim Edie posve uživljenu u lik gospođe Soprano, jer graniči s kičem karakterističnim za bogate kućanice New Jerseya. Vjerujem da je njezin preplanuli ten doista prirodan i stečen na nedavnom ljetovanju, za razliku od spomenutih kućanica, koje se sprejaju kako bi imale takav ten cijele godine. I znam taj osjećaj kad dobiješ boju, pa imaš osjećaj da ti sve dobro stoji, naročito ako se sjaji. Zato joj opraštam ovu zlatnu haljinu (i cipele), jer izgleda kao da se osjeća jako dobro. I zato je lijepa.

Melanie Brown
pjevačica

Znam da se ponavljam, ali teško je to izbjeći kad vidim ovakvo što. Melanie Brown poznatija kao Mel B, poznata je po svojim tzv. ekstravagantnim kreacijama koje više otkrivaju nego što pokrivaju. I to ponekad zna biti kič, ali uglavnom je u nekim gabaritima tog njezinog stila koji fura još od Spajsica. Koliko joj dobro stoje njezine uobičajene krpice, možete se uvjeriti ako bacite oko na ovaj horor, odnosno haljinu kojom se pokrila od glave do pete (i natrag). Vjerujem da je Mel mislila da je to dramatično i seksi, jednostavno zato što je usko i ima prozirni dekolte. No meni je više nego užasno, jer izgleda kao da je krenula na pokop. Samo joj fali crni šeširić s velom na licu.

Cameron Diaz
glumica

Što je više gledam, to mi je draža. Cameron Diaz se dokazala kao sjajna glumica u komedijama i moram priznati da sam ugodno iznenađena. Istina, nije ona komičarka, ali ima dobar tajming i mogu se nasmijati na njezine komedije. I u najnoviji “Sex Tape” je odličan, ali nešto neobično se dogodilo na promotivnoj turneji za film. Na svakoj fotki s te turneje Cameron je odjevena kao da je pala s Marsa. Kužim da joj je puna kapa prošetavanja u seksi haljinicama i da se u četdesetima želi odijevati malo opuštenije, ali nikako da složi dobru kombinaciju. Uske traperice i bijeli top su O.K., ali zašto je preko odjenula odvratni prugasti sako?! Nadam se da je jedini razlog to što je nečim zamrljala top.

Piše : Tanja KVORKA

Možda ste propustili...

BRITANSKI DOKUMENTARNI FILM

Pokaži mi sliku: Priča o Jimu Marshallu

VIASAT HISTORY: PREMIJERA DOKUMENTARCA “OTPOR: UZVRATILI SU”

Kako su se Židovi suprotstavili nacistima

U KINIMA DILJEM HRVATSKE ZAIGRAO JE HOROR “ABIGAIL”

Otkačena zabava puna krvave akcije

Najčitanije iz rubrike