TvObzor
MARILYN MONROE

Ljubavna veza s učiteljicom glume
Objavljeno 12. rujna, 2014.
Filmska ikona i seks-simbol bila je vrlo nesigurna u sebe, a više od muškaraca voljela je žene

Pola stoljeća nakon smrti Marilyn Monroe autorica knjige “Marilyn Monroe: Privatno i neotkriveno” Michelle Morgan, tvrdi da je holivudska diva i seks-simbol zapravo bila - lezbijka. Autorica knjige otkriva da je glumica bila u tajnoj vezi sa svojom učiteljicom glume Natashom Lytess i da su dvije godine čak živjele kao “muž i žena”. Marilyn je, navodno, u ljubavnim vezama bila i s glumicama Joan Crawford, Barbarom Stanwyck i Marlene Dietrich. Prije više od pet godina procurili su i snimci njenog razgovora s psihijatrom, tijekom kojeg je izjavila kako voli žene. Kako prenosi “Daily Mail”, slavna glumica je svom psihijatru rekla kako nikad nije doživjela orgazam s muškarcem te da seksualne uzore nalazi u starijim ženama. Navodno, Marilyn je bliskom prijatelju, glumcu Tedu Jordanu, rekla da je imala seks s Natashom.

- Zašto ne? Seks je nešto što ljudi vole. Što ima loše u nečem tako prirodnom? - ispričala je glumica, koja je Natashu upoznala 1946. Tada je imala 20 godina. Učiteljica glume dala je intervju 1962. godine, a upravo na njega se i poziva autorica knjige. Natasha je ispričala da je Marilyn, kad ju je upoznala, bila sasvim prosječna djevojka.

- Nije znala izgovarati sve riječi pravilno, nije znala ni kako otvarati usta i bojala se doslovce svega - rekla je ona za jedan magazin, nakon što je Marilyn preminula.

Ispričala je i da je glumica stalno bila gola, kad god je bila u kući, kao i da je bila vrlo nesigurna u sebe.

- Mislila je da nema što pružiti osim svog seksepila. Kad bi joj netko rekao da je seksi, ona se toga gnušala. Najgore od svega je to što nije ni voljela seks - govorila je Natasha, koja je umrla od raka 1964.

Bila je bliska s Marilyn gotovo deset godina i prisutna na snimanju svakog njenog filma, čak ju je držala i za ruku tijekom snimanja.

- Uvijek je tražila da sjedim što bliže njoj. Kad su snimali krupan kadar, uvijek sam joj držala ruku. Redatelji su bili bijesni jer sam upadala u kadar, ali sam joj bila potrebna - ispričala je Natasha.

Piše : Tanja KVORKA

Možda ste propustili...

PORTRET GLUMCA KOJI JE RUŠIO HOLIVUDSKE STEREOTIPOVE

Jack Lemmon: Profesionalac nad profesionalcima

JOLE KAO GOST PANELIST U ‘’TKO TO TAMO PJEVA?’’

Atmosfera me potpuno obuzela, stvarno sam uživao

Najčitanije iz rubrike