Gastro
VELIKA KINDER CHOCOLATE PROMOCIJA:

Postani Kinder Chocolate lice!
Objavljeno 12. rujna, 2014.

U nagradnom natječaju koji traje od 1. rujna do 31. prosinca 2014. svako dijete od 3 do 10 godina ima jedinstvenu priliku postati Kinder Chocolate lice.

Kinder Chocolate organizira nagradni natječaj u kojem će se među djecom u dobi od 3 do 10 godina birati lice koje će se veselo smiješiti s promopakiranja Kinder Chocolate. Jer svi koji od 1. rujna do 31. prosinca 2014. kupe promopakiranje Kinder Chocolate od 100 g ili 150 g, unutar tih pakiranja pronaći će alfanumerički kod pomoću kojeg se mogu prijaviti i sudjelovati u natječaju na www.kinderface.info

Svaki kod omogućuje prijavljivanje, odnosno postavljanje jedne fotografije djeteta na web-stranici koju je Kinder osmislio za ovu priliku ili mogućnost glasovanja za neku od već objavljenih fotografija. Kinder Chocolate natječaj traje od 1. rujna do 31. prosinca 2014. i imat će četiri izborna kruga. U svakomu od njih bit će izabrano 10 fotografija s najvećim brojem glasova koje će ući u finalni izbor. Potom će naša stručna komisija među 40 finalista izabrati 4 pobjednika. Pakiranja Kinder Chocolate s fotografijama lica 4 (četvero) djece koja su pobijedila u nagradnom natječaju bit će izdana u ograničenom broju i nalazit će se u prodaji od 1. rujna do 1. prosinca 2015. na svim prodajnim mjestima koja prodaju posebno označene proizvode KINDER® čokolade na području Republike Hrvatske.

Detaljne informacije o nagradnom natječaju mogu se pronaći na www.kinderface.info, kao i zanimljive interaktivne igrice koje je Kinder pripremio za još više užitka svojih malih i velikih obožavatelja. Svima koji prijave svoje dijete ili glasuju za neko od prijavljenih, Kinder želi puno uspjeha!

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike