Osijek
CENTAR ZA NESTALU I ZLOSTAVLJANU DJECU

Traži se 20 volontera
Objavljeno 2. rujna, 2014.

Centar za nestalu i zlostavljanu djecu iz Osijeka traži 20 volontera za pomoć u učenju i instrukcije djeci u poludnevnom boravku, pomoć oko organizacije projekta, izrade materijala te podjele promotivnih letaka. Za volontiranje su potrebne razvijene komunikacijske vještine, a prednost imaju studenti svih struka za instrukcije za osnovnoškolce i srednjoškolce te studenti psihologije. Volonteri su potrebni na duže razdoblje i uz povremene dolaske u poludnevni boravak u dogovorenim terminima, uz napomenu da organizator volontiranja može osigurati dodatnu edukaciju za obavljanje volonterskog angažmana prema potrebi.

Zainteresirani za volontiranje za sve se dodatne informacije, kao i za prijave, mogu obratiti Kristini Krulić, pozivom na telefonski broj 031/272-943 ili slanjem elektroničke pošte na adresu: kristina@cnzd.org.

Centar za nestalu i zlostavljanu djecu neprofitna je udruga koja se brine o zaštiti prava i sigurnosti djece na internetu i tijekom svakodnevnih aktivnosti. Rad Centra prate i podržavaju pravobraniteljica za djecu, Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, srodne organizacije, lokalna zajednica, mediji te neki gospodarski subjekti. (I.Sl.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike