Mozaik
IZBOR U IVANIĆ GRADU

Osječanka Nikolina Klasnetić
je Miss sporta Hrvatske 2014
Objavljeno 1. rujna, 2014.
Djevojke su žiri oduševile izvodeći talent show u koji su same osmislile

Osječanka Nikolina Klasnetić, inače studentica prava, koja se bavi bikini fitnessom, na netom završenom izboru za Miss sporta Hrvatske 2014., u Hotelu Sport, u Ivanić Gradu, okrunila se titulom Miss sporta Hrvatske 2014.

Prva pratilja je zagrebačka atletičarka Ivana Dumančić, druga pratilja je Ana Friščić, Varaždinka koja se bavi ritmičko-sportskom gimnastikom i cheerleadingom, dok je titulu Miss fotogeničnosti osvojila Anamarija Carek, atletičarka iz Zagreba.

Ovogodišnji izbor okupio je 16 finalistica iz cijele Hrvatske, a to su: Ana Friščić (18), bavi se sportskom gimnastikom i cheerleadingom iz Varaždina, Anamaria Carek (19), bavi se atletikom iz Zagreba, Antonia Laus Diallo (22), bavi se taekwondom iz Bjelovara, Barbara Milošević (19), bavi se ritmičko-sportskom gimnastikom iz Poreča, Branka Dokić (27), bavi se pole dance fitnessom iz Mrkoplja, Danijela Roško (21), bavi se atletikom iz Varaždina, Helena Jurišić (22), bavi se tajlandskim boksom iz Splita, Iva Vukelić (23), bavi se pole danceom iz Zagreba, Ivana Dumančić (20), bavi se atletikom iz Zagreba, Ivana Hukman (21), bavi se fitnessom iz Zagreba, Kristina Božić (18), bavi se atletikom iz Zagreba, Leona Jelača (21), bavi se sportskim plesom iz Ivanić Grada, Mateja Serdar (23), bavi se bikini fitnessom iz Zagreba, Nicole Nikolić (19), bavi se atletikom iz Bjelovara, Nikolina Klasnetić (24), bavi se bikini fitnessom iz Osijeka, Petra Kuten (23), bavi se bikini fitnessom iz Zagreba.

Prosudbeno povjerenstvo imalo je uistinu težak posao kako bi odabrao najljepše, a titulom najljepše okrunila se Nikolina Klasnetić iz Osijeka koja se bavi bikini fitnessom, te je pod puno emocija rekla:

- Bavim se dvije godine bikini fitnessom, unazad godinu dana odlazim na natjecanja. Kao i sve djevojke kad odlaze na izbor, priželjkivala sam dobar plasman, no tituli Miss sporta Hrvatske 2014. se nisam nadala. Prije sam se aktivno bavila manekenstvom, no sad je to iza mene, studentica sam na Pravnom fakultetu i to mi dosta oduzima vremena uz sport s kojim se bavim. Konkurencija na izboru je bila uistinu teška, jer su sve djevojke bile lijepe. U slobodno vrijeme, ako ga uopće imam, pišem pjesme - istaknula je Nikolina Klasnetić.

Sve finalistice predstavile su se u sportskom izlazu Body feelingu, dnevnoj odjeći butika ''Duba, večernjim haljinama ''Sposata'', kupaćim kostimima '' KiK Textilien ' uz koje su nosile sunčane naočale Missoni i Moshino. Djevojke su žiri oduševile izvodeći talent show u koji su same osmislile.

U zabavnom dijelu programa nastupile su plesne skupine: Step by Step, Atomic dance factory, latinoplesači Petra Jeričević i Damir Horvatinčić, Rock'n'roll Gimnazija, plesači salse Ramon i Josipa te pjevači Mladen Burnać i Matea Tea.

Na kraju recimo da je lentu pobjednici uručio Slavko Goluža, izbornik hrvatske rukometne reprezentacije.

Mario KOKAJ
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike