Regija
GLASNICI ISTINE - HRVATSKI MARATONCI

Pretrčali 86 kilometara na relaciji Kladare – Stara Jošava
Objavljeno 1. rujna, 2014.

SLATINA - U povodu Dana Virovitičko-podravske županije HVIDRA Slatina i Glasnici istine - Hrvatski maratonci, pod pokroviteljstvom Županije i župana Tomislava Tolušića organizirali su 30. kolovoza 1. ultramaraton Virovitičko-podravskom županijom na relaciji Kladare – Stara Jošava, u duljini od 86 kilometara. Start je bio u 7.30 u Kladarama, na samom zapadu županije, a završetak maratona oko 18.30 u Staroj Jošavi.

- Cilj maratona bio je pretrčati Virovitičko-podravsku županiju te tako spojiti istok i zapad županije i svaki pretrčani kilometar posvetiti svim braniteljima koji su položili svoje živote na oltar domovine – rekao je Pavo Tutenov, predsjednik udruge Glasnici istine, koji je sudjelovao u ultramaratonu.

Na startu je u Kladarama maratonce pozdravio zamjenik župana Virovitičko-podravske županije Zdravko Dijaković, dok ih je na cilju u Staroj Jošavi dočekala predsjednica Županijske skupštine Ana-Marija Petin. Po završetku maratonci su se okupili u prostorijama slatinske Hvidre gdje su im na podvigu čestitali zamjenica župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnja, potpredsjednik Županijske skupštine Mato Bubaš.(V.G.)

Možda ste propustili...

NA KROVOVE POGONA POSTAVLJENA SUNČANA ELEKTRANA, JEDNA OD NAJVEĆIH U SLAVONIJI I BARANJI

Grad-Export na struji će godišnje uštedjeti 140.000 eura

AKCIJOM “DRAGOVOLJCI ZA NAJMLAĐE”

UDVDR Slatina prikupio je novac za analizator CRP-a

Najčitanije iz rubrike