Osijek
RADNO VRIJEME

Promjene u Županiji, Gradu, Mirovinskom i Knjižnici
Objavljeno 30. kolovoza, 2014.

Početkom rujna brojne ustanove prebacuju se s ljetnog radnog vremena na uobičajeno. Tako će već od ponedjeljka, 1. rujna, promjenu radnog vremena primijeniti i Grad Osijek te Osječko-baranjska županija, koji će do 31. svibnja 2015. raditi od 7.30 do 15.30.

Radno vrijeme mijenja i Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje koji će za građane biti otvoren od 8 do 16 sati. Izuzetak je Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje, čije se radno vrijeme mijenja tek 30. rujna pa će tako građani do navedenog datuma poslove u HZZO-u moći obaviti od 7 do 15 sati.

Promjene su i u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek, gdje od 1. rujna Gornji grad, Donji grad, Retfala i Industrijska četvrt rade od ponedjeljka do petka od 8 do 19.30 sati te subotom od 8 do 12.30 sati. Ogranak Jug 2 te Odsjek medioteke od ponedjeljka do petka otvoreni su od 13 do 19.30 sati te subotom od 8 do 12.30. Drugoga tjedna navedeni ogranci ponedjeljkom i utorkom rade od 8 do 15.30, a srijedom, četvrtkom i petkom od 8 do 14.30 sati. Valja napomenuti da prvi tjedan, od 1. do 6. rujna, navedeni ogranak i odsjek počinju rad u poslijepodnevnoj smjeni.

Obavijest građanima upućena je i iz PU osječko-baranjske, gdje je radno vrijeme šaltera za izdavanje dokumenata i dalje od 7.30 do 15 sati te utorkom od 9 do 16.30 sati. (Ma.M.)

Možda ste propustili...

NASTUPNI POSJET VELEPOSLANICE SLOVAČKE HANE KOVAČOVE

Želim povećati zanimanje za slovački jezik i kulturu

IZ TRPIMIROVE U HADRIJANOVU

Desno samo kroz križanje

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NA INTERVENCIJI 30 VATROGASACA I SEDAM VOZILA

U velikom je požaru stradala i restaurirana parna lokomotiva odmilja zvana Crnom damom

2

PREDSTAVLJENI NOVI PROSTORI ZAVODA ZA DERMATOLOGIJU I VENEROLOGIJU

Stacionar Dermatologije nakon čak 40 godina ponovno u krugu KBC-a Osijek

3

PTF: OKRUGLI STOL ŽITARICE BEZ GLUTENA

Mnogi ne znaju da boluju od celijakije