Osijek
PREUREĐENI KONZUM NA JUGU 2 OTVORIO SVOJA VRATA

Kupcima ponuđen doručak i roštilj
Objavljeno 30. kolovoza, 2014.

Zvuk tamburice “Pet tambura” jučer je označio otvorenje preuređene prodavaonice Konzuma na Jugu 2. Točno u 8 sati Konzum je otvorio vrata svojim kupcima koji su nestrpljivo čekali vidjeti što im je to novoga priredila prodavaonica u kojoj rado kupuju posljednjih 13 godina. Zadovoljan je bio i Slavko Vulić, direktor Regije Istok, naglasivši kako je na uređenje ukupno 1573 četvornih metara uloženo ukupno pet milijuna kuna.

- Unaprijedili smo svježe linije i to najviše u dijelu mliječnih proizvoda, voća, povrća, delikatesa, pekarnice i mesnice. Uspjeli smo i proširiti ponudu prehrane i živežnih namirnica kako bi što više prilagodili asortiman potrebama kupaca - rekao je Vulić.

Uz doručak poslužen na odjelu pekarnice u jutarnjim satima, Konzum je posjetitelje počastio i roštiljem oko podneva, a uz akcijske cijene kupce su u preuređenom Konzumu dočekale ljubazne prodavačice i hostese koje su dijelile balone te nudile degustaciju brojnih proizvoda.

Inače, uz Konzum u Portanovi, ovaj na Jugu 2 druga je najveća prodavaonica u Osijeku, a Konzum je prema istom konceptu nedavno preuredio i Maxi Konzum u Retfali te onaj u Valpovu. M. Mihelić

Možda ste propustili...

ISUSOVAČKA KLASIČNA GIMNAZIJA

Promocija projekta Egipat

TKO NIJE NIŠTA NAUČIO NA POUČNOJ STAZI?

Pleša: Vandali uništavaju sve što im se nađe na putu

RETREEART ORGANIZIRA NESVAKIDAŠNJI DOGAĐAJ U PRIRODI

Šumska kupka: Zastani, udahni i rascvjetaj se!

Najčitanije iz rubrike