Osijek
HSP ANTE STARČEVIĆ:

“Gdje su investicije?”
Objavljeno 29. kolovoza, 2014.

“Vrkić se u predizbornoj kampanji hvalio kako će imati središnju vlast i ministre na jedan poziv, a sada se sveo na razinu pročelnika za komunalu krpajući rupe na cesti. Ništa od najavljenog investicijskog booma”, odrješit je na jučerašnjoj pressici bio Gordan Matković, predsjednik osječkog HSP-a Ante Starčević. Kako bi plastično dočarao ono na što misli, konferenciju je uz Marija Galića, gradskog vijećnika, održao na gradilištu nadvožnjaka preko Vinkovačke ceste na Južnoj obilaznici.

- Sa žalošću konstatiram da odugovlačenje radova na ovoj obilaznici pokazuje ignorirajući i aljkav odnos Vlade RH prema Osijeku. Uostalom, od premijera i ne bismo previše očekivali, ali izražavamo nezadovoljstvo što ministri, saborski zastupnici i EU parlamentarci mjesecima ne dolaze u ove krajeve - istaknuo je Matković. Galić kaže da se Osijek treba “braniti” investicijama te tvrdi da su gradonačelniku dali niz prijedloga kako da ih se dovede, no on je, dodaje Galić, pokazao da nema sluha.

Konferenciji za novinare nazočio je i Pero Čorić, glavni tajnik stranke, koji je rekao kako je Osijek primjer gdje je zbog političkih, osobnih i parcijalnih interesa zanemaruju građani. “Zbog toga ovoj neprirodnoj koaliciji ne dajem više do šest mjeseci života. Bara je mala, a krokodila puno”, rekao je Čorić. D.Kuštro

Možda ste propustili...

RETREEART ORGANIZIRA NESVAKIDAŠNJI DOGAĐAJ U PRIRODI

Šumska kupka: Zastani, udahni i rascvjetaj se!

GRAD NASTAVLJA ULAGATI U SPORTSKU INFRASTRUKTURU

Na Olimpiji sagrađena nova tribina i postavljene sjedalice

Najčitanije iz rubrike