TvObzor
ČETVRTA SEZONA NA HRT-U

Nove epizode višestruko nagrađivane američke serijE Glee
Objavljeno 29. kolovoza, 2014.
Glumačkoj postavi u četvrtoj sezoni pridružuju se Kate Hudson i Sarah Jessica Parker

Na Hrvatskoj televiziji počelo je prikazivanje četvrte sezone višestruko nagrađivane američke serije “Glee”, glazbene hit-komedije o skupini darovitih srednjoškolaca koji u školskom zboru pronalaze spas od grube srednjoškolske stvarnosti te prijateljstvo i zajedništvo. Na početku četvrte sezone glumačkoj postavi pridružuje se Kate Hudson, dobitnica “Zlatnog globusa” i glumica nominirana za “Oscara”. Osim nje, u ovoj sezoni također će nastupiti i dobitnica “Emmyja” te modna ikona Sarah Jessica Parker, kojoj će to biti prvi povratak na male ekrane nakon “Seksa i grada”.

Od samih početaka “Glee” je jedinstven kulturni fenomen koji je osvojio prestižne nagrade, uključujući “Zlatni globus” i “Peabody”. Kritika hvali seriju koja ima vjerne obožavatelje, dvije nominacije za “Grammy”, dva platinasta i tri zlatna albuma. Diljem svijeta prodano je više od 43 milijuna pjesama i dvanaest milijuna albuma. Održane su dvije rasprodane koncertne turneje, a snimljen je i 3D film. “Glee” je osvojio četiri nagrade “Emmy” i tri “Zlatna globusa”, uključujući i nagradu za najbolju TV seriju u kategoriji komedije i mjuzikla.

Osim stalnih glumaca, u novim nastavcima “Gleeja”, gostovat će i brojni poznati glumci i pjevači, među kojima su Whoopi Goldberg, Ricky Martin, Idina Menzel, Olivia Newton-John i Britney Spears.

(D.BAĐUN)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike