Sport
HAJDUKOVAC U DRESU OSIJEKA

Jonjić: Zbog senzacionalističke novinske
konstrukcije da sam namjerno ozlijedio
Vlašića roditelji mi imaju neugodnosti
Objavljeno 28. kolovoza, 2014.

OSIJEK - Nedjeljni sudar glavama Mateja Jonjića i Nikole Vlašića zacijelo ne bi poprimio neprimjerene dimenzije da dragulj Hajduka nije zadobio potres mozga, ali i da Jonjić nije hajdukovac u dresu osječkog prvoligaša. Zlobnici su sve pokušali iskoristiti za neistinito prikazivanje događaja u drugom poluvremenu nedjeljne utakmice Osijek - Hajduk, navodeći na gotovo monstruozan zaključak kako je Jonjić namjerno ozlijedio Vlašića! Poslije svega prirodno je da je najteže mladiću koji od prošle zime korektno i sportski odrađuje zadatke stopera u redovima ligaša s Drave.

- Bio je to uobičajen sudar u borbi za loptom, mogao sam i ja proći kao Nikola, pa zar zaista može netko pomisliti da bih takvo što učinio namjerno?! - rekao nam je Jonjić.

Nakon utakmice iz splitskog kluba nije nitko reagirao na taj događaj pa treba napomenuti da takve optužbe nisu stigle iz Hajduka.

- Moji roditelji, moja obitelj sada dolje proživljavaju neugodne trenutke. Ispada da sam namjerno oslabio Hajduk uoči utakmice s Ukrajincima. Žao mi je Nikole, još više Hajduka što ga Tudor neće moći koristiti u četvrtak. Ponavljam, ni na kraj pameti nije bilo učiniti takvo nešto, a oni koji su sve iskoristili za senzacionalističke tekstove neka preispitaju vlastitu savjest - zaključio je Jonjić. D. Kerže

Možda ste propustili...

PLAY-IN NA NBA PARKETIMA

Sixersi na Knickse, Miami na popravni

ODBOJKAŠI KREĆU U FINALNU SERIJU ZA PRVAKA

Nakon trijumfa u Kaštelima puni smo samopouzdanja

Najčitanije iz rubrike